Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak nem tetszem, de szeret. Hogy van akkor ez?
Szia!
Amikor összejöttem a jelenlegi párommal engem sem fogott meg a külseje. Azért adtam egy esélyt magunknak. Azóta beleestem a külsejébe is. :D Nagy szőrős maci, másnak lehet nem jön be, anno nekem se tetszett. De mostanra rájöttem, hogy százszor jobb odabújni hozzá, mint bárkihez. :)
A barátodon meg ne idegeld magad. Gondolom fiatalka még és nem ejtették pofára. Cukkolhatod egy kicsit, hogy mintha nem nagyobb lett volna rá ez a poló? nem feszülne kicsit ez a nadrág? mindig ilyen tokája volt? :D Vagy kezdj el más pasikat dicsérni előtte. :D Lehet, hogy külsőleg nem jössz be neki, de más pasik biztosan falat bontanának érted úgy, hogy még sose beszéltek veled. ebben biztos vagyok. :)
mert a személyiségedet szereti, a belsődet.
sztem ez azért eléggé nagy dolog h egy pasi képes szeretni egy olyat nőt, aki nem igazán tetszik neki. ez azt jelenti h látja, és fontosak neki a belső értékek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!