Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem egy 26-28 éves nőnél 19 évesen szerinted?
Még általánosban tanított.De csak olyan napközis tanár volt.Nagyon utáltuk egymást.:)
Szoktunk találkozni, olyankor mindig bámul.
Mit gondolsz,megéri kezdeményezi?
Én azt mondom, hogy nincs túl sok esélyed, viszont mivel ilyen elszántnak tűnsz, javaslom, próbáld meg. Nem veszítesz semmit. :-)
Sőt, lehet éppen a bátorságod miatt fog felfigyelni rád.
Figyelj, velem még gimiben 16-17 évesen akart kikezdeni egyik osztálytársam akkor kb 25-26 éves nővére. Nem lett belőle semmi, mert bár nem vagyok egy nőfaló és nem is átlag felettiek az igényeim, ő nagyon nem tetszett.
Amikor sok évvel később úgy alakult, hogy találkoztunk akkor elmondta, hogy kb én sem jöttem be neki annyira, de abban az időben pont akármit megtett volna egy olyan rendes srácért mint én, mert a környezetében csak hülyék voltak :)
Szóval akár előfordulhat ilyesmi veled is, de tartós kapcsolatra ne számíts. Ő már bőven családot akar alapítani, te meg még csak most kezded az életed. Más célok, más lehetőségek. Nem jó.
En magambol kiindulva biztos nem erdeklodnek egy 19 irant.
26/N
Persze,nem előny, ha fiatalabb egy pasi,de ez nem zárja ki azt, hogy egyszer egy ilyen fog elcsábítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!