Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kényelmesebben érzitek magatokat, és jobban kedvelitek ha valaki aki ismerkedni szeretne veletek, indirekt módon közelít?
Igen, eleve abból, hogy leszólít egy srác egy idegen lányt már lehet tudni, hogy nem csak haverkodni akar szerintem.
De azért ne húzd túl sokáig a vonzalmad kifejezését sem.
Csatlakozom 79%-oshoz.
Ha rögtön azzal kezd valaki, hogy "Sia! Nagyon tetszel, eljönnél velem kávézni?", akkor az jut eszembe, hogy neki semmi más nem számít, csak az, hogy a csaj nézzen ki valahogy/szép legyen.
Ha csak valami ürüggyel leszólít, beszélgetünk egy kicsit, és a beszélgetés végén kérdezi meg, hogy lenne-e kedvem randizni, akkor valószínűnek tartom, hogy szimpatikus is vagyok neki.
6-os, itt most nem erről van szó.
Persze, ezt mindenki tudja, ennyire senki sem hülye, csak arra gondoltam, hogy sok lánynak ez a fajta megközelítés egy barátságosabb légkört teremt, és kényelmesebben érzik így magukat, mintha rögtön egyértelműen kifejezném az érdeklődésemet.
És a többség egyenlőre ezt igazolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!