Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam ki a szerelmemet egy 11éves lánynak?
Figyelt kérdés
ilyen idösen egyáltalán mi lenne neki romantikus???2008. szept. 8. 16:17
1/9 anonim válasza:
11 éves lány nég hogyismondjam "Kisgyerek" ilyen korban még azt sem tudja mi a romantika csak a játék fogalmát ismeri.
2/9 anonim válasza:
Írj neki szerelmes levelet! Kézzel, szép papírra, majd amikor helyzet adódik, csúsztasd a táskájába. Ha nincs ilyen helyzet, akkor add fel postán. Én ennyi idősen ennek örültem a legjobban.
3/9 anonim válasza:
mondd meg anyudnak, h szeretnél a szerelmednek venni egy bonbont :) biztos el fog kisérni és segíteni fog választani, h milyet vegyél... ha rám hallgatsz, valami kis szív alakú dobozosat válassz! :)
Vagy egyszerűen hívd el sétálni, beszélgessetek...
remélem viszonozza a szerelmed :) szia
4/9 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok!
a szerelmes levelet nehogy névtelenül írd! írd csak oda a neved, h tudja ki vagy :) na sok sikert :)
5/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok de félreértettetek. már járok vele de nem tudom annyira kimutatni hogy szeretem. hogy mutassam ki?
2008. szept. 8. 17:12
6/9 anonim válasza:
Vegyél neki egy Barbybabát, vagy egy óriás plüssmackót.
7/9 anonim válasza:
Akkor is írhatsz neki valami kis verset és megtalálja otthon, tuti örül neki, keres ilyeneket neten, meg szerintem ilyen idősen minden apró kis meglepetésnek örülnek a lányok, pl egy szivecskés plüss, toll, vagy kulcstartó vagy egy szál virág vagy csoki, vagy a kedvenc számait írd ki egy cd-re, vagy vidd el moziba romantikus filmre, vagy nézzétek meg otthon kettesben. Ilyesmikre gondolnék.
8/9 A kérdező kommentje:
aha értem de mijen veboldalon lehet szerelmes verseket találni?
2008. szept. 8. 19:34
9/9 anonim válasza:
Valahol olvastam egy verset
nem kért többet: egyetlen percet.
Talán négy sor volt, talán hat sor,
aztán elolvastam még sokszor.
Ez a sor volt nekem a legszebb:
"Közel hajolni a szívedhez..."
Ilyeneket itt találsz még:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!