Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Érdekelne: Ti mennyiszer hívjátok fel a
párotokat?
sehányszor, msn-en kommunikálunk, és kb mi is 2 naponta talizunk.
de még az msn is olyan h mind a 2-nknek bevan nyomva, de nem beszélgetünk folyamatosan,. csakha vmelyikünknek van vmi mondanivalója.
és igaza van a barátodnak, ha egyszer semmi sem történt vele és nemnagyon van mit mondania akkor minek hívjon fel? főleg ha 2 naponta taliztok.
majdnem minden csaj annyira rávan állva erre a hívj fel minden nap dumára, h ezmár elég fárasztó lehet. énis nő vagyok, de sosem várom el h mindennap írjon vmit msn-en, ha egyszer nincsen mit. teszem énis a dolgom, meg teszi ő is, ha van vmi bármikor elérhetőek vagyunk egymásnak. ez a kényszeres beszélgetés sohasem vezet jóra. főleg a 2 naponta talinál. ha heti egyszer v kétszer taliznátok, akkor még oké, h hívjon gyakrabban...nadeígy....
2010. márc. 12. 12:36
Naponta 1x biztos felhív, akkor mikor hazaér a munkából. Lehet, hogy utána még 1-2x, változó. Meg egész este kb.: 2-3 órát msn-ezünk. 21L, 7 éve együtt.
2010. márc. 12. 12:41
Tudni kéne, hogy mennyit beszéltek egy nap, milyen gyakran keresed stb. Szóval érted. Kíváncsi lennék.
2010. márc. 12. 12:44
4/13 A kérdező kommentje:
Pl: ez a hét: Hetfő nem hívtuk egymást. Kedden felhívtam, hogy mikor talizunk akkor át is mentem hozzá. Szerda nem keresett, pedig mondtam neki, hogy szerdán vagy csüt este jöjjön át, mert szeretnék neki mutatni vmit. Fel sem hívott, hogy akkor jön vagy sem, ezért én sem kerestem. Csüt délben felhívtam, hogy akkor ma jön e? Mondta igen, akkor este át is jött. Ma vizsgáztam és utána meg akartam lepni, de nem találtam meg az egyetemen, ezért felhívtam. Majd visszahívott mit szeretnék és taliztunk 10 percre.
Aha, értem. Tulajdonképpen semmi probléma, szeretitek egymást, te meg generálod a problémát ilyen kicsiségen hogy nem hív. kétnaponta találkoztok, szerintem teljesen jó. Én nem problémáznék a helyedben ilyesmin.
2010. márc. 12. 12:50
Amúgy én távkapcsolatban voltam az előző barátnőmmel, hétvégente találkoztunk, és minden nap beszéltünk egy órát telefonon, de már megőrültem a végére... nem kell telefonálgatni, annál édesebb a találkozás. szerintem.
2010. márc. 12. 12:50
Agyhugykövet kapnék, ha ilyen sokszor kéne telefonálgatnom. Nekem még a kétnaponta is soknak hangzik.
2010. márc. 12. 14:30
Én két éve élek a barátommal, de naponta felhív mielőtt belép a munkahelyére, hogy elmondja mennyire szeret. Én meg hívom ha kijövök a melóból. Csak pár percet beszélünk, de olyan jó hallani a hangját. Megértem hogy rosszul esik ha nem keres. Nem vagyunk egyformák. Én ezt igénylem meg a barátom is. De nálatok ez csak a részedről van meg. Hát, el kell dönteni hogy mennyire nagy probléma ez neked. Vagy inkább van még más is ami nem tetszik, és ez csak hab a tortán.
2010. márc. 12. 14:34
távkapcsolatban vagyunk, szal legalább 2naponta hivjuk egymást. :D
2010. márc. 12. 14:41
Hát én napi egyszer hivom őt meg este msn 1 másfél óra plusz találkozunk hetente 5 ször. Nem unom jól megvagyunk. Ez igényfüggő. Lehet sok a dolga,tanul stb sztem ezzel nincs semmi baj ah leirtad. 20/F
2010. márc. 12. 17:37
Kapcsolódó kérdések: