Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzéhes vagyok, ha zavar, hogy a barátom keveset keres?
Külföldön élünk. Én 1200€-t keresek, a barátom is ennyit kapott egészen szeptemberig. Én szépen megtakarítottam 1000€-t (én 2 hónapja dolgozom csak), az ő keresetéből nem maradt egy vas se.
Ettől a hónaptól elment szakképzésre, havi 400€-t kap mindössze. A lakásra fizetünk 650€-t, a bérlet 200€ fejenkét, a kaja 200€ kettőnkre, szóval még csak a saját részét se tudja kifizetni semmiből, nemhogy még saját megtakarítást csinálni, ezért nekem kell a saját igényeimből lefaragni. Még 3 évig tanul, és csak ennyit fog kapni.
Jogos, ha ez zavar, vagy anyagias vagyok?
Nőként azért mégiscsak a háromszorosát hozom haza, és nekem kell spórolni magamon.
Méghogy nem pénzéheek a csajok mi? :D
Takaroggyon' a proli melózni is a sulimllett, hátha hamar megdöglik! (özvegyi segíjke + örökség kombó...)
"5- a pénzét, ami nincs?"
A pénzét ami van. Az a baj, hogy nem tud eltartani, ez van. :D
Akik szerint ez baj, azok szívesen eltartanának mást?
Én nem szeretem, ha a barátom költ rám, de azt se szeretném, hogy én tartsam el őt. Nagyságrendileg ugyanakkora bevétel a legjobb.
Én csak annyit nem értek, hogy hol lakhattok, hogy 200 euró a bérlet fejenként. A másik, hogy ő nem kapott valami diákigazolványt (vagy hasonlót), amivel jelentősen olcsóbb lenne a bérlet?
Egyébként összeadtam és 1250 euróra jött ki a kiadási oldal. A bevételi oldal pedig 1600 euróra. Maradt 350 euró arra, hogy a különböző igényeiteket elégítsétek ki...
Mi a probléma? Egyébként nem vagy anyagias, csak nem értelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!