Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban vs. Egyedülálló?
Kinek mi jellemzi most az életét, és minek köszönhető? Ha egyedül vagy, van kilátásban valaki?
Írd le a nemedet és a korodat is a kérdés miatt!
E ho vegen 3,5 eve parkapcsolatban. Mert megtalaltam azt az embert aki tokeletesen kiegeszit, megved, es magamert szeret. Akire szamithatok es aki nelkul nem.tudom elkepzelni az eletem.
18/L
Egyedülálló. Nincs kilátásban senki. Exemen még nem nagyon léptem túl. Vagyis nem tudom, most össze vagyok zavarodva.
18/f
1, Egyedülálló;
2, Van egy alapbetegségem - ami inkább állapot -, aminek "köszönhető" a helyzet;
3, Így nincs, és 100%, hogy nem is lesz.
4, 33F
Egyedülálló.
Minek köszönönhetem? Magamnak. Egyszerűen láthatatlan vagyok, de ha valaki szökőévente érdeklődést mutat felém, attól meg megijedek. Mindegy.
Nincs, bár lenne.
20/l
Egyedülálló voltam egész életemben. Sose kaptam viszonzást.
Több mint való nem is fog ez változni.
26F
Egyedülálló. Nem egy fiút visszautasítottam az exem miatt, aki hülyített, hogy újra együtt leszünk. Most nem vágyom ismerkedésre, kapcsolatra. Elvagyok egyedül is jelenleg. :)
20/L
Ez a kerdes burkolt tarskereses lenne? :D
Egyedulállo. Mert jelenleg nincs olyan ferfi, akivel egy hullamhosszon lennenk, pluszban kulfoldon elek, ami kicsit neheziti a helyzetet.
26/N
Jelenleg szingliként tengetem az életem immár 3 napja. Együtt voltam egy lánnyal de hazudott és próbált titokban az exével kavarni. Nem jött neki össze. A kavarás igen, csak az nem, hogy titokban maradjon.:) Már az elején benne volt ez egy kicsit de gondoltam kap egy esélyt és naivan azt gondoltam majd én megváltoztatom. Nem sikerült...
Szóval egyedül vagyok de egyáltalán nem élvezem, soha nem is élveztem igazán. Vannak jó oldalai de azért egy normális kapcsolat mindennél többet ér.
F/36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!