Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 7 hónap ismerkedés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 hónap ismerkedés után belement a randiba, majd lemondta. Mi lehetett az ok?

Figyelt kérdés

Közel hét hónapja matcheltem egy lánnyal tinderen, akivel azóta is rengeteget beszéltünk. De komolyan, a nap kb 24 órájában beszéltünk fb-n, viszont egyszer sem akart velem találkozni. Elmondása szerint már szerelmes belém és ez lett volna az első alkalom amikor azt mondta rendben találkozzunk. Megdumáltunk már kb mindent, egész héten arról beszéltünk mennyire várjuk és hangoztatta, hogy ő is, de ennek ellenére inkább lement a haverjaival balatonra ezzel engem kikosarazva...

Na most. Tudom mennyire nevetségesen hangzik a sztori meg hány sebből vérzik ez az egész, kérlek ne ezt hangoztassátok ha kommentelni szeretnétek. Egyszer már véletlen össze is futottunk egy bulin de szó nélkül csak elmentünk egymás mellett..

Én most elköszöntem tőle végleg, azért gondolhatjátok ez a 7 hónap alatt mennyi szopatást kaptam tőle, de mindig tűrtem mert nagyon közel állt hozzám és szerettem volna ezt az egészet elkezdeni. Viszont nem értem, hogy miért lett így.. Minden jó volt és nem tudom felfogni h ha csak szopatni akart akkor miért áldozott rám ennyi időt meg energiát.

Szerintetek..?

2015. szept. 5. 16:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
Lehet, h 5 percig vidám lesz, de utána rájön, h milyen egy szánalmas nyomorult volt anno, a kérdező meg úgy lesz vele, h ő megtett mindent azért, h legyen egy normális bnője, miután kiszomorkodta magát. :) Legalábbis reméljük, h így lesz az ilyen esetekben. :) De egyébként lehet tesztelni az ilyen sügéreket keresztkérdésekkel, ugyanazt a kérdést máshogy feltenni, meg hasonlók, nem figyelnek annyira a válaszokra úgyse. :)
2015. szept. 7. 20:21
 12/12 anonim ***** válasza:

6: És az 50-ből hány az, aki megfelelő pár Neked?

Tehát mennyire jól választod ki, kinél érdemes kezdeményezni?

2015. szept. 23. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!