Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 hónap ismerkedés után belement a randiba, majd lemondta. Mi lehetett az ok?
Közel hét hónapja matcheltem egy lánnyal tinderen, akivel azóta is rengeteget beszéltünk. De komolyan, a nap kb 24 órájában beszéltünk fb-n, viszont egyszer sem akart velem találkozni. Elmondása szerint már szerelmes belém és ez lett volna az első alkalom amikor azt mondta rendben találkozzunk. Megdumáltunk már kb mindent, egész héten arról beszéltünk mennyire várjuk és hangoztatta, hogy ő is, de ennek ellenére inkább lement a haverjaival balatonra ezzel engem kikosarazva...
Na most. Tudom mennyire nevetségesen hangzik a sztori meg hány sebből vérzik ez az egész, kérlek ne ezt hangoztassátok ha kommentelni szeretnétek. Egyszer már véletlen össze is futottunk egy bulin de szó nélkül csak elmentünk egymás mellett..
Én most elköszöntem tőle végleg, azért gondolhatjátok ez a 7 hónap alatt mennyi szopatást kaptam tőle, de mindig tűrtem mert nagyon közel állt hozzám és szerettem volna ezt az egészet elkezdeni. Viszont nem értem, hogy miért lett így.. Minden jó volt és nem tudom felfogni h ha csak szopatni akart akkor miért áldozott rám ennyi időt meg energiát.
Szerintetek..?
"nevetségesen hangzik a sztori meg hány sebből vérzik ez az egész"
Nincs mit hozzáfűzni, EZ a sok seb az oka, amiből vérzik a sztori.
"ez a 7 hónap alatt mennyi szopatást kaptam tőle"
Csodálatos.
Nem tusom elképzelni, mi a fenéért vártál rá hét hónapot? Mivel indokolta? Igazából bármivel indokolta is, nem elfogadható, sőt, iszonyú nevetséges, ha közben pedig azt mondta, szeret.
Teljesen jól látod. Unatkozott a kislány, kellett valaki, akivel eltölti a ráérő idejét interneten, de valószínűleg annyira sem érdekelted, hogy időt szenteljen a személyes találkozóra, idő és pénzbefektetés, az meg nem kellett már neki. Ne is foglalkozz vele, nem ér még annyit sem az egész.
Buta módon ismerkedsz.
Én csak személyesen ismerkedek és nem 7 hónap, hanem mondjuk 7 perc vagy 70 perc után kérek randit egy lánytól. Ennyi idő alatt is el tudja dönteni, hogy bejövök-e neki, vagy sem.
Te egyszerűen nem használod fel jól az életedet, túl sok időt versz el, ha ilyen lassan ismerkedsz. Én 7 hónap alatt minimum 50 lányt szoktam megszólítani.
Ha Jozsiba volt 7 honapig, akkor ot jobban kene sajnalni, h ennyire szanalmas az elete, mert 5 percig meg talan vicces lehet egy ilyen.
Ezert nem szabad megkedvelni senkit annyira, foleg interneten, h ne tudd elengedni konnyeden.
9:
Ja, csak Józsi bának jó kedve van, hogy átbaszott valakit, a kérdezőnek meg nem, mert átbaszták.
A végén meg úgy is csak ez számít, hogy végül a fa-.sz boldog, vagy szomorú végén állsz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!