Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom fenyeget, félek tőle. El szeretném hagyni de nem merem. Hova forduljak segítségért?
2 éve vagyunk együtt már majdnem élettársi kapcsolatban, ugyanis állandóan nálam van, nem akar hazamenni. Ha mondom, hogy menjen haza elkezd fenyegetni, hogy biztos van valakim, és megcsalom és kiírja mindenhová, hogy én minden férfivel kavarok. Van egy volt munkatársam akivel nagyon jó baráti kapcsolatot ápolunk, nem csak vele a hanem a feleségével és a gyerekével is. Ezért kiírta a facebookra hogy én nős emberekkel csalom őt és azt mondta felhívja a feleségét, hogy mi ketten összejárunk a hátuk mögött.
Azzal fenyeget szétveri a kocsim, hogy kirúgat a munkahelyemről, hogy lejárat mindenki előtt és kitesz rólam fényképeket a nevemben készített facebookra (amiket még normális kapcsolatunk idején csinált rólam pl fehérneműben). Közalkalmazott vagyok így ez azonnali elbocsátásomat vonná maga után.
Valamint többször mondta hogy belém vágja a kést, hogy agyonver, és hogy ha börtönbe kerül az éveit azzal tölti el, hogy kigondolja hogyan tudná az életem megkeseríteni. Sajnos erre bizonyítékom nincs, hiszen szóban mondta egy nem várt vita közben.
Nem hagy egyedül elmennem szinte sehova, minden 5 percemről el kell számolnom és váratlan időkben hív. Ha nem veszem fel akkor hívja az édesanyámat hogy ott vagyok-e, de már volt, hogy a munkahelyemet is felhívta bent vagyok-e dolgozni.
Mit tehetek, hova forduljak segítségért? Sajnos idegi és lelkiállapotom már nagyon meggyengült.
Köszönöm.
Kedves Claritasa!
Igen ez már meg volt, szóltam a főnökömnek, de sajnos ha nyíltan tesz fel rólam ilyen képeket, akkor már szégyenemben sem jönnék dolgozni, hogy tudnék így bárki szemébe nézni, ráadásul olyan státuszban dolgozom, hogy az önbecsülésem sem engedné, hogy tovább maradjak.
A facebookomra kiírtam, hogy csináltak másik facebook profilt és ha bárki lát valamit azonnal szóljon. De a végkimenetelen ez sem változtat. A rendőrség pedig nem avatkozik bele amíg nincs tettlegesség. Tehetek feljelentést aztán fél év múlva lesz egy tárgyalás, aztán rá fél év múlva még egy és kap egy pénzbírságot. Ennyi sajnos...
Tudtad hogy az előzőekkel is ezt csinálta mégis összejöttél vele..
ha meg akarsz tőle szabadulni akkor mindenképp be kell vonni a rendörséget és ahogy írták bármilyen kép vagy sérelmező kommentért feljelentést tehetsz,rágalmazás címszó alatt
de minél előbb kezd el mert a végén te kerülst vagy a korházba vagy a diliházba.
a képekben van rajtad fehérnemű? mármint annyit lehet látni mint a strandon vagy többet?
előre közölheted vele, hogy ha nem száll le rólad akkor rendőrségre mész...talán ez elriasztja...
a helyedben kidobnám ezt az élősködőt, mert tönkreteszi az egész életed!
Nem tudtam, hogy korábban is ezt tette a lányokkal, mert nem ismertem őt közelebbről és nem hallottam ezeket csak mikor vár együtt voltunk. De úgy elő tudta adni, hogy ő miért nem volt hibás, hogy én szépen bevettem az egész maszlagot.... azóta is szidom magam, hogy lehetettem ilyen hülye.
Sajnos több látszódik a képeken mint a strandon...
Szerintem is keresd fel a NaNE-t. Illetve, ha legközelebb elkezd fenyegetőzni, próbálj hangfelvételt készíteni, és azt mutasd meg a rendőrségnek.
Egyébként a képeket hol tárolja? Ha számodra elérhető helyen, akkor egyszerűen kitörölném őket.
Szólj a férfi rokonaidnak,esetleg kollégáknak,barátoknak,hogy bajban vagy.Kérj tőlük segítséget,ha megjelenik a fickó,menjenek át hozzád és dobják ki ahova való.Cseréld le a zárat,semmiképp ne engedd be,ha balhézik minden alkalommal hívd ki a rendőrséget.Lehet,hogy később nem indul eljárás stb.,de legyen hivatalosan nyoma annak,hogy zaklat téged és te ezért segítséget kértél a rendőrségtől.
Jelentheted a facebookon a profilját,mint zaklató személyt.
Cseréld le a telefonszámod is természetesen.
Vess véget ennek,ez így nem mehet tovább.Kikészít téged,illetve nem kéne megvárni,hogy még jobban elfajuljanak a dolgok,esetleg bántson téged!
Mondd el minél több barátodnak,a munkahelyeden,a családodnak,hogy mit művel.Legyenek tanúid.
Próbáld meg letörölni a képeket ha tudod (persze még a szakítás előtt)!
gratulálok :)
ugye nem te vagy a pulóveres lány a másik kérdésből? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!