Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MSN mi lenne a legjobb téma?
a legnagyobb marhasag msn en csajozni/pasizni.
de beszejjel mind marhasagbol vele,nevettesd meg ez a legfontosabb,aztan minel hamarabb koszonjel el te, nem o
Szerintem ez az egész nem MSN téma, mi van személyesen nincs merszed. Puha vagy?
De ha mrá témát kell írnom, akkor írd le milyen vagy:
"egy idióta vagyok"
Nah ehhez mit zsólsz?
Én így csajoztam be. Iwiwen megláttam egy vadidegen álomszép csajt, felvette MSNre 1 hónapig azon dumáltunk, majd találkoztunk. Jelenleg 4 éve vagyunk együtt, és nyáron szeretném eljegyezni.:)
Mi egymásról beszélgettünk, mert nem ismertük egymást, de ti igen. szóval mehet a sulist téma, de biztos akad olyan amit nem tudtok egymásról.Mi a filmekről sokat beszéltünk.
Sztem 13 körüli vagy és félénk.
1.) Beszéljetek élőbe
2.) Osztálytárssal ne randizz, mert egy szakítás olyannal, akivel gyakran találkozol nagyon pocsék.
3.) Közös téma: Iskola
Melyik a kedvenc tantárgya, miért? De érzelmi oldalról közelítsd meg. Érd el, hogy az érzelmeiről beszéljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!