Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, összejönnétek egy 21 éves lánnyal, akinek még nem volt soha pasija és szociális fóbiában meg egy kis depresszióban szenved, de hajlandó orvoshoz járni?
Egyértelműen Igen! Ha még nem lennél hajlandó orvoshoz járni akkor is, hisz szerintem egy párkapcsolat az életedben gyökeresen megváltoztatná az eddigi életed, szokásaid. Szerintem a szociális fóbia és depresszió is annak köszönhető, hogy a lelked mélyén frusztrációt okoz, hogy még nem volt senkid ezáltal úgy érzed mások nem fogadnak el téged úgy ahogy vagy( nem érezted,milyen érzés az amikor Te jelented valakinek a világot és mindennél fontosabb vagy valakinek) ezért szerintem kisebbségi komplexusod van amiből kialakult a szociális fóbia aminek a depresszió lett a következménye.
Szóval simán járnék veled, mert értékes ember lehetsz, csupán még nem találtad meg(eddig) a boldogságot. Ne add fel és betoppan a szerelem.
Igen!
És hadd ne szaporítsam a szót.
Írj rám privátban.
Kedves kérdező, te vagy az én emberem! :)
Engem pont a bulimániás lányok zavarnak, meg hogy mindíg, mindenen röhögnek!
Egyébként az, hogy depressziós vagy - annak van egy kiváltó oka valószínüleg - ami ellen lehet tenni. Hogy soha nem volt pasid, csak jó pont lehet szerintem.
19/F
Szerintem a kedves kérdező lány. Gondoljatok csak bele 21 évesen nyilvánvalóan bánt, hogy még soha nem volt kapcsolatod, szociális fóbiád van és depresszióban szenvedsz. Mennyi a valószínűsége, hogy mindezek ellenére olyan kezdeti stádiumba kerüljetek(pl randik) egy ellenkező neművel akinek mindezeket bevalljátok? Aki ráadásul rohan a gyk-ra feltenni a kérdést, hogy vajon mások bevállalnák-e?
Elég valószínűtlen. Szóval Lány a kedves kérdező.
( az álláspontom pedig kifejtettem eggyel feljebb:))
26/F
Szia!
Ínál nekem privátot, én is szociális fóbiás vagyok, és az utóbbi években depressziós is. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!