Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Huszonéves pasik, összejönnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves pasik, összejönnétek mellplasztikán átesett lánnyal?

Figyelt kérdés
Akkor sem, ha azért kellett plasztikázni, mert mellrákja volt, és el kellett távolítani a sajátját?

2015. aug. 31. 14:28
1 2
 11/17 opened paradise ***** válasza:
Persze,erről nem tehet.
2015. aug. 31. 16:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Részemről helyreállító plasztika oké, szépítkezős sebészet nem oké.
2015. aug. 31. 16:17
 13/17 anonim ***** válasza:

#12-es van olyan testrészed, aminek külleme eltér az átlagostól ?

Könnyű úgy negatívan megítélni valamit, ha te nem szorulsz az esztétikai sebészetre.

Mi kifogásod van az ellen, ha valaki olyan beavatkozást végeztet el magán, aminek hatására, jobb lesz az életminősége, boldogabb lesz és kiegyensúlyozottabb ?

2015. aug. 31. 16:59
 14/17 anonim ***** válasza:

"#12-es van olyan testrészed, aminek külleme eltér az átlagostól ?

Könnyű úgy negatívan megítélni valamit, ha te nem szorulsz az esztétikai sebészetre."

Kérlekszépen nekem adoniszi alkatom van. Sőt, valőjában egy férfiisten testét birtoklom.

Mit képzelsz? Naná, hogy messze vagyok a tökéletestől! Viszont az utolsó porcikámig igazi vagyok, nem műanyag.

És nem is próbálom azt hazudni senkinek, hogy szebb, jobb, tökéletesebb vagyok, mint amilyen.

"Mi kifogásod van az ellen, ha valaki olyan beavatkozást végeztet el magán, aminek hatására, jobb lesz az életminősége, boldogabb lesz és kiegyensúlyozottabb ?"

A fentieken kívül?

Szinte semmi.

Tegyük fel, hogy összejössz egy gyönyörű nővel (vagy pasassal, ha nő vagy). Csak a hecc kedvéért.

Oszt szül neked/szülsz neki egy gnómot. Merthogy a gyönyörűséges kedvesed eredetileg egy bányarém volt, csak épp szénné lett plasztikázva.

No, akkor milyen lesz a te életminőséged?

2015. aug. 31. 18:28
 15/17 anonim ***** válasza:

#12/14:

"azért kellett plasztikázni, mert mellrákja volt, és el kellett távolítani a sajátját"

olvasás vagy szövegértés 1-es, pedig még nem is indult az iskola...

2015. aug. 31. 18:56
 16/17 anonim ***** válasza:
#4 vagyok. Durván lepontoztak. Azért, mert kijelentem, hogy aki szépségplasztikán esett át, azt visszataszítónak tartom? Hozzátettem, hogy a korrekciós műtét más. Ez teljesen oké nekem, sosem tenném szóvá.
2015. aug. 31. 19:10
 17/17 anonim ***** válasza:
#16: üdv a klubban :D
2015. szept. 1. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!