Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem sportol semmit, az mennyit ront a társkeresési esélyeket?
Én hobbi szinten évek óta űzök valamilyen sportot. Balszerencsémre a szálkásító mozgások a kedvenceim, holott nekem épp izomtömeg-növelésre lenne szükségem, mert férfi létemre elég sovány vagyok. 192cm, 70kg. De egészséges vagyok, fitt, jó a kondim és akár hiszitek, akár nem, a testalkatom ellenére gyönyörű barátnőim voltak. Persze, ha kigyúrtabb lennék, akkor sokkal több egyéjszakásom lett volna, mert értelemszerűen az embereknek(nekem is) az alkalmi estékhez a külső a komolyabb mérvadó.
De egyébként, ahogy az előttem írók is vallják: a többségnek nem a sport, hanem a kinézet számít.
23f
Hát nekem egyéjszakáshoz te pont megfelelő lennél, kábé széjjelcincálnálak, ahogy leírod magad.
A sportolásban az a jó, hogy egészséges leszel tőle, lesz kitartásod, és olyan képet adsz magadról, mint akinek van akaratereje. Nálam pl ez elég fontos, szóval előnyből indulnál.
Nem, bár szeretem, ha néha egy közös túrázásra vagy bicajozásra rá lehet venni, tök jó közös programok, néha szeretek kimozdulni, és igénylem hogy a párom velem tartson.
Olyannal nem jönnék össze, aki versenyszerűen sportol, vagy mindennap edzésden/konditeremben lóg. Mikor foglalkozna velem?
Ha nagyon extrém vékony, vagy kifejezetten túlsúlyos, az számomra nem valami csábító.
Ettől eltekintve, inkább előny ha nem sportol komolyabban. Ha néha edzeget, heti 1-2-szer eljár sportolni, az meg tökéletesen semleges nekem, azt csinál, amit akar, amíg törődik velem eleget.
Ez az én ízlésem, nyilván van akinél előny, sőt elvárás :)
21/L
ma 05:58
Az ismerőseim nagyrésze nem sportol komolyan (alkalmankénti úszás, bringázás max), mégsincs igazán kövér ismerősöm. Én se mozgok sokat, csak hébe-hóba, 170 centimhez 52 kiló vagyok. Nem érzem magam kövérnek :D
Amúgy nem lehet, hogy másnak másra van szüksége, és nem mindenkit érdekel a sport? :) Számomra meg az "érthetetlen" hogy valaki hogy bír meglenni napi 3-4 óra olvasás nélkül. Mégse osztom ki az embereket, hogy "szégyen". :D Szedd már össze magad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!