Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Nagy bajba keveredte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Nagy bajba keveredtem! Anyám csalja apámat és én tudom. De az egész ügy most kiderülni látszik, az is hogy én tudtam. Nem akarom, hogy az apukám ekkorát csalódjon bennem, de azt se hogy anyukámat szúrjam hátba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyám betegesen szerelmes...csak hogy nem az apámba! Több mint két éve van szeretője és én tudom,illetve mindig is tudtam. Anyukám legnagyobb bizalmasa vagyok,sose lett volna szívem elmondani apának,nem is foglalkoztam ezzel.De apám most visszahallotta a baráti körükből ezt,akik elmondták neki azt is hogy én fedezem az anyámat. Apám kikészülve,hihetetlenül szomorúan jött be a szobámba,még nem is láttam ilyennek és úgy kérdezgetett engem,hogy igaz e. Én azt mondtam nem tudok semmit,nem akarok ebbe belefolyni,beszélje meg anyával stb. De a szívem szakad meg érte is.Nem tudom nagyon hogyan kezeljem ezt a helyzetet,haragszok is anyámra.Sokszor elhatározta,hogy elválik,mondtam is,hogy tegye meg mert ez a helyzet tarthatatlan.De persze mindig apával maradt végül. Legutóbb mondta,hogy nem fog elválni,jó neki ez az életmód...de nekem elegem van! Mit mondjak anyámnak? Mit kéne nekem tenni? Bűnösnek érzem magam,pedig én csak nem akartam fájdalmat okozni senkinek...rettentően érzem magam. Ti mit tennétek a helyemben? Köszi a válaszokat előre is.
2015. aug. 29. 23:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Elég felelőtlen anyád van, ha képes volt a gyerekével megosztani azt, hogy szeretőt tart. Az apádat csalja, nem volt annyi esze, hogy felfogja?? Miért hazudtál apádnak, mikor konkrétan rákérdezett a dologra? Szerinted a bűnöst kell fedezni, amikor kéretlenül belevon a saját bűnébe? Kérj apádtól bocsánatot, amiért a dolog a tudomásodra jutott, de nem mondtad el, mert nem tudtad, mit tegyél. Anyád ugyanis az anyád, ő pedig az apád, nem értesz egyet anyád tettével, de ellene sem voltál képes fellépni. Ez számodra olyan lehet, mint egy rémálom.. Ne anyáddal beszélj, nem a te dolog jóvátenni azt, amit kavart maga körül. Mondd el apádnak, amit tudsz. 14 évesen jutott a tudomásodra, mégis mit kellett volna tennie egy gyereknek? Érthető, hogy nem akartál fájdalmat okozni, és nem mertél belefolyni az ügybe. Most viszont eljött az a perc, hogy állást kell foglalnod, legalább annyiban, hogy nem falazol tovább anyádnak. Mondd el apádnak a dolgokat, és kérd, hogy a továbbiakban téged hagyjanak ki ezekből az ügyekből, mert neked mindketten a szüleid, és nem akarsz közöttük választani.
2015. aug. 30. 00:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Zárójelben: mivel anyád szándékosan tett a cinkosává, megpróbál majd akkor is maga mellett tudni, hogy kiderül az igazság. Abban ne bízz, hogy nem említi meg apádnak, hogy tudtál az egészről. Jobb, ha tőled tudja, mintha anyádtól hallaná.
2015. aug. 30. 00:25
 13/15 anonim ***** válasza:

3: Nem Te okozod neki a fájdalmat, hanem anyukád.

Vagy Te vagy, aki megcsalja?

2015. aug. 30. 03:20
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Az a baj, hogyha most Anyukád dönt, hogy elhagyja apukád vagy mellette marad, utólag ki fog derülni az egész, főleg, hogy már meg lett szellőztetve a dolog, tehát mások is tudhatják. Nem kellett volna belemenned ebbe a játékba, főleg ha apukád nem egy rossz ember. Szerintem beszélned kéne apukáddal és el kéne mondanod. Ha kiderül az egész, egyszerre két emberben csalódna, hatalmas szakadék lenne ez neki... Inkább tőled tudja meg, mint mástól!
2015. aug. 30. 10:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem muszáj azt apukádnak tudnia, hogy te már a kezdetektől tudsz mindent. Mi lenne, ha azt mondanád, hogy kb.2 napja tudod, és anyád mostanában akarta elmondani neki, és te ezért nem szóltál?
2015. aug. 30. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!