Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik besavanyodtak a kapcsoltuk alatt?
Figyelt kérdés
...aki már nem nagyon mozdul ki otthonròl, csak a párjával, nem jár össze barátokkal, mindig fáradt, sokat kedvtelen...aki változtatni akar a helyzetèn az hogyan teszi?2015. aug. 29. 13:17
1/12 anonim válasza:
Volt ilyen. Szakítani kell. Sokkal jobb így. :D
2/12 anonim válasza:
nem kell rögtön szakítani.
az, h csak a pároddal mész valahova szerintem teljesen normális. én nem érzem jól magam nélküle, a barátoknál sem.
szerintem ez elég komoly kapcsolat, és nem érdemes szétmenni.
miért vagy fáradt, kedvtelen?
3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem depressziós vagyok, ami nem lenne ha boldog lennèk. Úgy èrzem a kapcsolat van rám rossz hatással, de kilèpni meg nem tudok belőle, lehet tudok javulni, lehet nem. Mèg nem èreztem így magam soha, elèg ijesztő.
2015. aug. 30. 19:55
4/12 anonim válasza:
Hát akkor csinálj a haverokkal egy közös estét lehet attóé helyre jössz
7/12 anonim válasza:
Miért nem értékeled , hogy van egy párod aki szeret téged? A barátok is lekomolyodnak később, és úgy is tesznek majd rád , aztán állhatsz egyedül, mint f... a lakodalomban. Értékelt a párod csinálj a pároddal közös programot, menjetek együtt ki barátokkal
8/12 anonim válasza:
Háritsál a párodra, te gyáva féreg
9/12 anonim válasza:
Dolgozol? Attól is lehetsz ilyen
10/12 A kérdező kommentje:
Dolgozom ès nem vagyok gyáva fèreg. Aki ezt írta az egy nagy nulla, főleg, hogy mèg nem is ismeri a rèszleteket.
2015. szept. 9. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!