Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom még várni akar, szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom még várni akar, szerintem meg nem kellene. Vajon miért gondolja így?

Figyelt kérdés
Együtt leszünk lassan egy éve. Sajnos döcögősen indult a dolog mert messze lakik és engem meg vidékre köt a tanulmányom. Ő már elég idős van egy lánya is és egy ex felesége, én gyermektelen vagyok és 28 éves létemre még tanulok. Nem rég kezdtem el a főiskolát a jobb fizetés reményében, és még nem alakult ki mellette munkahely sem saját lakás. Párom a saját házában él az exével és a lányával, nem akar tőlük elszakadni míg nem muszáj. Nyilván a gyerek miatt ezt meg is értem. Én nagyon össze szeretnék vele költözni anyagilag megtehetné hogy fenntart egy lakást, és nyilván ha lesz munkám én is beszállok, és eléldegélhetnénk a lánya meg az exe maradhatna a régi házukban, mindenki jól járna. De nem akar. Egy éve azt hallgatom hogy ha majd eljön az ideje, még nem most. Aztán, egy hete talán, annyit mondott hogy ő még várni akar egy évet. Én úgy érzem ebben fog tönkremenni a kapcsolat. Én messze vagyok hetente pár órára látjuk egymást, és mivel nincs saját lakásom koleszba kényszerültem vén fejemmel, így a szex is kizárva. Eddig is keveset szexeltünk mert nem volt hol, többnyire hotelszobákban vagy a nyaralóban de ha vége a nyárnak és a jó időnek akkor ohne... semmi nem lesz. Mit tehetek? Kettészakadunk ő dolgozik én tanulok nincs közös helyünk egy meghitt kis lakás ahova mindketten vonulhatnánk hogy egymást szeressük. Ő folyton azt mondja nagyon rossz neki az exe mellett mert utálják egymást és nap mint nap utálkozni sz**r, nem beszélve arról hogy mindent magának kell csinálnia és nagyon vágyik egy kis "feleséges" gondoskodásra. De akkor miért nem akar költözni? Megoldható lenne, teljesen egyértelmű a megoldás, de mégsem. Nem értem. Emellett baromira féltékeny mindenkire, gyűlöli hogy kollégiumba vagyok, betegesen aggódik hogy félrelépek mert keveset találkozunk és alig van szex. Minden arra a megoldásra hajazna hogy összeköltözés. Miért nem akar akkor? Ötletek?

2015. aug. 29. 12:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia ! En egyreszt gyanakodnek hogy mennyire ex az az ex. Vagy mennyire rossz a kapcsolatuk. Plane ha -mint mondtad- megengedheti maganak hogy fenntartson egy lakast. Ha egy kicsit is realisan gondolkodik az ember, akkor itt bizony valami buzlik mert senki sem mazochista szerintem hogy egyutt lakjon valakivel akit a hata kozepere sem kivan, plane ha megtehetne hogy elmenjen es lenne is kivel.

A masik meg a te oldaladrol : biztos hogy egyutt szeretnel elni valakivel aki ilyen szinten feltekeny es bekorlatoz ? Voltam ilyen helyzetben,8 honapig birtam, vastagbelgyulladas (idegi alapon) lett a vege. Ez csak rosszabb lesz, hidd el, jobb nem. Ez az ember beteg. Utolag visszagondolva az elso korlatozasnal es hisztinel ki kellett volna dobnom de birtam meg egy ideig. Viszont o akkor jott ra hogy keso amikor betelt a pohar egy hisztije utan. Es utana mar nem tudtam visszafogadni barmennyirecis konyorgott. Es milyen jol tettem. Azota van egy szereto ferjem akivel nincs feltekenykedes, mindenki oda megy ahova neki tetszik (persze tudunk rola hogy hol van a masik). Meg egy ilyen nem kellene.

2015. nov. 8. 05:49
 12/12 anonim ***** válasza:
mi lett veletek?
2021. júl. 16. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!