Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek akkor, ha szerintem a páromban elindult egy folyamat, miszerint nem akar majd gyereket?
Nem most szeretnénk, majd pár év múlva.
De eddig mindig pozitívan állt a témához,csak annyit mondogatott,hogy szerinte egy elég.
Mostanában meg egyre többet mond olyanokat,hogy nem mondja,hogy nem akar,de megérti azokat,akik nem akarnak..
Meg hogy milyen idegesítőek.
Ezeket akkor mondja,ha utcán, boltban,buszon vagy akárhol egy gyerek hangosabb a kelleténél.
Persze neveléstől is függ,de ez a velejárója a gyereknek.
Szerintetek lehet,hogy arra fog jutni egyszer,hogy ő nem akar? Mert én mindenképp szeretnék majd. :(
És ez azért elég komoly probléma egy kapcsolatban..
Komoly kapcsolatban, közös jövő tervezésénél ez mindenképp az egyik legfontosabb kérdés. Beszéljétek át komolyan, kertelés nélkül.
Én nő vagyok, nem akarok gyereket, nem mentem volna feleségül olyan férfihez, akinek fontos a gyerekvállalás. Ebben nincs kompromisszum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!