Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan NE veszítsem el?
Te érzed, de van ennek valami jele is?
A "menne, szórakozna" - idáig még lehet közös program is, vagy nem?
A közös programokkal nincsen semmi gond, ahogy időnk engedi megyünk.Tudom, hogy nem a csajozásról van szó. Szerintem csak most jön valami olyan rá, hogy vágyik valamiféle szabadságra, hogy kötöttségektől mentesen azt tegye amit szeretne. Hogy pl nem sietne haza munkából egyből, hanem sörözne a munkatársakkal, vagy nem minden hétvégét közösen tőlteni
Én igyekszem engedni, mert nem szeretém elveszíteni vagy már késő?
Aki menni akar, az menni is fog. Miért szakítnál vele és mikor kitombolta magát akkor visszafogadnád? (Bocsi, neke ez írásod alapján kb így jött le) .
Erre nincs módszer, hogyan tartsd meg, mert ha benne van az, hogy menne, akkor hiába teszel bármit az még inkább indulásra fogja ösztönözni.
Ezért ne szakíts, férjként is voltak ennyire külön programjaim, szó se volt semmi bajról.
Amikor volt, az meg tök más volt, meg válás, meg minden.
Nem jó 100%-ban lekötni a másikat, szerintem az nem jó kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!