Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hoditsam meg a parom, hogy ne veszitsem el?
Lehet kicsit fura, hisz nem vagyok nagyon fiatal, s meg is ilyen tanacsra szorulok. Eddig igazan csak egy kapcsolatom volt ami 4 evig tartott s azota mar 5 eve, hogy egyedul voltam. Viszont most 5 ev utan vegre ugy erzem szerelmes lettem. Allig masfel honapja ismerem a parom, de olyan erossek az erzelmeim iranta, hogy megorulnek, ha elveszitem.
Eddig igaz aranyos volt velem, de mivel vegre eljutottunk a szeretkezeshez, felek o is mint a tobbi pasi miutan megkaptak amit akartak lelep.
Egy masik ok meg az, hogy egy idegen varosban vagyok messze a szeretteimtol. Neki meg ez az otthona. Neha furan erzem magam, hogy mindig szuksegem van ra az egyedullet erzet miatt. A baratait meg annyira nem ismerem, hogy sok otletem legyen a vele toltott idoboz. Nem akarom, hogy azt erezze hogy egy unalmas szemely vagyok, s azt sem hogy megfullasztva erezze magat tolem.
Jol jonne par otlet, hogy hogy viszonyuljak hozza?
nem szabad az elején mindent beleadni a szexbe
minden alkalommal kicsit többet mutass adj neki
:-)
legyen változatos, legyél aktív, találj ki izgi helyszíneket szerepeket
de ezeket mint a desszertet finoman adagold
fantázia
az életben ne akaszkodj rá de éreztess vele h ö az erős pasi akire támaszkodhatsz
legyél önálló de időnként kérj segítséget tőle
lepd meg néha egy finom vacsorával
szexi fehérneművel
engedd h Férfi legyen melletted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!