Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11évesen korai csókolózni vagy később is rá ér?
Figyelt kérdés
igaz hogy 11 vok de a barátommal másfél éve járok.és csak csak belegondolok hogy mien lenne ha megcsókolnám vagy ő engem már az is varázslatos érzés.2008. szept. 7. 19:40
1/16 anonim válasza:
Hát szerintem 11 évesen még korai. Szerintem várjatok még egy két évet utána jöhet a csók így sokkal jobb érzés lesz szerintem. Én 16 évesen kaptam az első csókot és nagyon jó volt.
2/16 A kérdező kommentje:
szerintem is kicsit korai de a legjobb barátaim azzal piszkálnak hogy csókoljam már meg
2008. szept. 7. 19:46
3/16 anonim válasza:
Hát, ha mindketten szeretnétek, akkor próbáljátok ki :) De azért bőven ráérsz/tek még a csókolózással, semmiről nem vagy lekésve, sőt!
4/16 anonim válasza:
ne a barátaid miatt csókold meg, hanem csak akkor, ha te szeretnéd, szívből!
5/16 anonim válasza:
szerintem a csók egyáltalán nem korfüggő nyugodtan csókold meg bár én 13 évesen kaptam az 1. csókomat de nem rajtam múlt h nem előbb:) a csók nagyon jo érzés főleg azzal akit szeretsz, nyugodtan csókold meg
6/16 anonim válasza:
Fiatal vagy, raersz meg.
Majd mikor ugy erzed.
7/16 anonim válasza:
nincs korhoz kötve, ha szeretitek egymást, hajrá!
de csak csók(11 évesen:)!
8/16 anonim válasza:
Igen, másélf év után már simán.
9/16 anonim válasza:
Fura h 11 évesen már belementél egy úgy mond hosszú kapcsolatba,csókold meg de több ne legyen azzal várjatok még!!!Én mondjuk nem csókolnék meg egy pasit,ő csókoljon meg téged!!!!!Bár régóta együtt vagytok de az első az a pasié legyen!!!
10/16 anonim válasza:
Úristen, emberek, ez csak egy csók!!! Miért ne csókolózhatna? Attól, hogy a kérdező 11 éves, még nem hülye, nem fog egyből meztelenre vetkőzni, csak egy csókon gondolkozik! Egy csomó gyerek még oviban átesik az első csókon! Én is 10 éves voltam, egyáltalán nem volt korai, nagyon élveztem, és nem lett belőlem olyan ember, aki fűvel-fával bármit csinál.
Mire várjon, most komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!