Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Jogosan gondol ilyeneket?
Figyelt kérdés
Azzal a problémámmal fordulok hozzátok,hogy engem felkértek modellkedni.
A barátomnak elmeséltem,és mondta hogy ő örül hogy felkértek engem,de ő akkor szakít,mert ő nem bírná el viselni hogy engem mások is néznek.
Én őt "választottam" inkább és mondtam hogy nem jelentkezek a fotózásra,de ő hajtogatja,hogy menjek,ő nem fogja meg akadályozni az álmomat.
Érzelmi zsarolásnak hívják az ilyet. Ha igazán szeretne, akkor szakítás nélkül is megengdené. Mellesleg! Hidd el nekem ha elmész fotózkodni, nem fog szakítani veled. Csak a szája nagy. Ellenben ha mégis megteszi, hát akkor nem veszítettél vele sokat.
2010. márc. 10. 20:43
2/17 A kérdező kommentje:
De ő eleve nagyon féltékeny típus.
És világosan le írta,hogy még belegondolni se mert abba,hogy mások lássanak engem.Meg mondta hogy ne foglalkozzak vele,inkább építsem a karierem,de ő ebből ki marad,mert nem szeretné át élni,azt hogy kikészüljön.
2010. márc. 10. 20:44
3/17 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek az előzővel.
2010. márc. 10. 20:44
4/17 anonim válasza:
Nem nagyon bízik benned...ez nagy baj.
2010. márc. 10. 20:45
5/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van!
Hogy értessem meg vele,hogy ő fontosabb?
Mert csak azt hajtogatja,hogy ha akarom tegyem meg.
De nekem ő fontosabb!
És azt hiszi hogy érzelmileg hatott rám,és félek,hogy ezért fog szakítani
2010. márc. 10. 20:47
6/17 anonim válasza:
Nem lesz boldog jövőd a fiúd mellett! Ha huzamosabb ideig is együtt maradsz vele, készülj fel, hogy sok kellemetlenségben lesz részed. Nem akarom megmondani hogy mit csinálj, csak tanácsot adhatok, amit vagy megfogadzs vagy nem. de tudom jól hogy nem.És igazad is van. miért hallgatnál egy vadidegen arc nélküli emberre. De sok sok párkapcsolat terén bebizonyosodott már, hogy az ilyen súlyos féltékenykedésből előbb utóbb erőszak lesz, hacsak nem lép ki a hölgyemény.
2010. márc. 10. 20:49
7/17 A kérdező kommentje:
De nagyon szeretem!
És ő is engem..
Eddig mindig kikerültem az "agresszivitást",azzal hogy egy fiúval se tartok semmmilyen kapcsolatot.
De adj tanácsot kérlek,vagy mondd meg mitcsináljak.és kiderül mi lesz.
2010. márc. 10. 20:51
8/17 anonim válasza:
Ennyi erővel az utcára sem mehetnél ki. Neki mennyit szabad hozzád képest.
2010. márc. 10. 20:59
9/17 anonim válasza:
Hűha! Előző vagyok. Nehéz a helyzet. De látod látod már ez sem normális, hogy igyekszel nem tartani a kapcsolatot fiúkkal. Most még lehet, hogy azt mondod jó ez így, de egy idő után nagyon fog bántani a dolog. Teher lesz a számodra, hogy mindig nyomonkövetnek, lesi minden lépésedet, és bizony, hogy ha csak a gyanuja is felmerül a fiúban, hogy esetleg hazudsz neki(de persze csak jóindulatból), akkor rossz lesz hozzád. Hidd el lesz majd olyan, hogy bántani fog. Komolyan mondom neked: NÉZZ ELŐRE A KAPCSOLATODBAN! Mit látsz? Mi lesz pár év múlva, ha már most beszabályoz téged és nem engedi azt, amit szeretnél? A döntés a te kezedben van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!