Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18-20 éves lányoknak, miért nem jó a velük egyidős fiú?
Azért azt ne mondja nekem senki,hogy túl érettek a velük egyidős fiúkhoz.Ez nem igaz.Tapasztalom,látom.
Itt arról van szó,hogy az idősebb pasi simán kikezd egy tizenéves "gyerekkel",a tinipic.a pedig hülye lenne kihagyni...
A velük egyidős fiúk meg mehet a rákba.Vagy kezdhetnek 13 éves kislányokkal.
"A te korosztályod is tele van normális srácokkal, akiknek terveik jövőképük van és lehet velük normálisan beszélgetni, csak éppen emberszámba sem veszitek őket, mert nem tartoznak a menő srácok közé, az meg a magadfajta tinilánykánál alapfeltétel... különben kivel villognál a barátnők előtt... "
Valahol itt van a kutya elásva. Nem kevés koránál érettebb férfi van a 18-20 éves korosztályban, csak ugye ők pont ez miatt, meg hogy sokuk intelligensebb ezeknél a buli-kondi gorilláknál, ki vannak közösítve, lévén a partisrácok is érzik, hogy egy ilyen srác a gondolkodásával és a beszédével nagy konkurencia lehet, jóval nagyobb, mint a többi tucatcsávó. Így egyszerűbb megalázni, kizárni őket a játszótérről. Az ilyenek általában a nőktől is max lesújtó pillantásokat kapnak, mert a ribik is mennek a tömeggel. Jómagam is mindig megkaptam a koromnál érettebb jelzőt, talán nem véletlen, hogy az első kapcsolatom egy több évvel idősebb nővel volt. Az én szemszögemből meg a lányok ugyanúgy éretlenek 18-20 évesen, mint a fiúk. Mitől vagy te érett kiscsillag, aki itt az előzőekben okoskodik? Hogy elvárás, hogy a csávód a popsid alá pakolja a kocsit és furikázzon a plázába, és legyen egzisztenciája? Ezek az elvárásaid, amiket sajnos megengedhetsz magadnak nőként. Mit tudsz neki adni cserébe a feszes kis testeden kívül? Sajnos úgy sejtem nem sokat, ahogy az esetek túlnyomó részében a nők egyetlen hatalmas fegyvere, hogy náluk a punci.;) Ami még mindig a világ legjobban keresett "terméke", amiért az összes férfi harcban áll.
Visszakanyarodva a kérdéshez. Amelyik nő megteheti, miért ne válassza a tehetősebbet? Egy mai 18-20 évesnek semmije nincs önerőből, míg 25-30 évesen azért már csurran cseppen. Felejtsük el a szerelmet meg az efféle marhaságokat, ez pusztán női propaganda. Mindig az erősebb, pénzesebb, jobb külsővel rendelkező, nagyobb hatalmű férfi fogja átszelni a tocsogós célvonalat, nem az, amelyik jobban tudja szeretni a nőt.
16:
Ugyanez észrevehető a férfiak/fiúk java részén is. Kigyúrják magukat, aztán a wc-re se tudnak kimenni anélkül, hogy befeszítsék az izmukat és csodálják magukat. Aztán a nárcisztikus nő összejön a nárcisztikus pasival, nem szeretik és nem ismerik egymást, de hivatalos helyeken, illetve közösségben jó egymással villogni. Majd pár év múlva szétválnak, vagy leélnek egy életet minden hétvégén veszekedve, marcangolva egymást, felhánytorgatva a másik minden hibáját. Én lennék a legboldogabb, ha mást írhatnék, de sajnos ez van.
Így van.A 14-es tökéletesen leírja.
Amúgy meg,aki annyira nagyon érettnek gondolja magát,az általában pont nem az.Inkább csak egy beképzelt pica,aki sokat képzel magáról.
Nem mondom, hogy nincs igazad, de fiatal nőre mindig lesz kereslet.
Nem tudják a nők, hogy mekkora szerencséjük van, hogy nőnek születtek. Gyakorlatilag ha nem teljesen életképtelenek öregkorukig nem kell megismerniük a magány poklát. A XXI. századi nyugati világ a nők paradicsoma. Az érzelmesebb, intellektuálisabb, nem melldöngető férfi, meg gyakorlatilag kereshet magának egy fát, meg egy kötelet, mert a kutyának sem fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!