Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18-20 éves lányoknak, miért nem jó a velük egyidős fiú?
Azért azt ne mondja nekem senki,hogy túl érettek a velük egyidős fiúkhoz.Ez nem igaz.Tapasztalom,látom.
Itt arról van szó,hogy az idősebb pasi simán kikezd egy tizenéves "gyerekkel",a tinipic.a pedig hülye lenne kihagyni...
A velük egyidős fiúk meg mehet a rákba.Vagy kezdhetnek 13 éves kislányokkal.
Hát épp az, hogy én hamarabb tudnám elképzelni magam egy korombeli fiú mellett, mint egy idősebb mellett.
18|L
BelleVille:
Ne légy kérlek ilyen kirekesztő Andy Vajnával, egy 60 éves pénzes zsák is lehet fiatalos. ;P
Én mindig 5-6 évvel idősebb pasikkal ismerkedek, de nem azért, mert érettebbek, mert sajnos nem azok:D Hanem mert azért már látszik, hogy ők kitomboltak magukat, már nem csak a buli, pia, haverok az első, hanem komolyabban is lehet veluk tervezni.
19/L
#4.Hagyjuk már.
Mit akarsz te 19 évesen?
Házasság,gyerek?
Mindenkinek kell a "tombolós" időszak.Ez a tinikor.
Vagy pár év múlva meg az lesz a baj,hogy nem élted ki magad?
Hát persze.Nem létezik olyan veled egyidős fiú,aki megfelelne.
Érettebb vagy az összesnél.
Kicsit sokat képzelsz magadról,nem?
"4-es vagyok. Nem akarok házasságot és gyereket, csak egy olyan pasit, aki már nem kisfiú, lehet vele komolyabban beszélgetni, és én meg nem vagyok tombolos fajta, nekem a szórakozás mást jelent."
A te korosztályod is tele van normális srácokkal, akiknek terveik jövőképük van és lehet velük normálisan beszélgetni, csak éppen emberszámba sem veszitek őket, mert nem tartoznak a menő srácok közé, az meg a magadfajta tinilánykánál alapfeltétel... különben kivel villognál a barátnők előtt...
Ez az egész nem a beszélgetésről szól, egy 19 éves sráccal éppen úgy lehet beszélgetni, mint a 25 évessel, egy a különbség, a 25 évesnek volt plusz hat éve egzisztenciát építeni, a mérnök, orvos, közgazdász pasival pedig már fel lehet vágni. Számodra a férfi is csak egy státusszimbólum semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!