Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak, hogy összejön két majdnem egyforma ember?
Figyelt kérdés
Nem külsőre értem, hanem belsőre. Ugyanolyan zenét szeretnek, ugyanúgy öltözködnek (jelen esetben mindkét fél sportos), ugyanaz az érdeklődési körük, sokmindenben megegyezik a véleményük stbstb.
Szerintetek?
persze tudom hogy nem az számít hogy külsőre passzoljanak és lehet hogy az egyik félnek nem tetszik a másik, de ha összejönnek akkor milyen lehet majd a kapcsolatuk? És mennyi az esélye annak h összejönnek, ha tetszenek egymásnak? :)
2010. márc. 10. 15:19
11/15 anonim válasza:
ha összejönnek, akkor szerencsések. ennyit tudok mondani. :) én nem hiszek a mágneselméletben: ellentétek vonzzák egymást.
én a Simili similis gaudet - hasonló a hasonlónak örül elméletben hiszek. :)
12/15 anonim válasza:
Remekül tudnak beszélgetni, de sokra mennek a hibáik megduplázásával.
13/15 anonim válasza:
véleményem szerint ha sok közös dolog van akkor talán megértés is lessz és lehet kapcsolat :D:D
14/15 anonim válasza:
Na szia. Veletlenul nem te vagy a legjobb baratom?:D Csak azert kerdezem, mert en is pont igy vagyok egy fiuval, mindenben egyformak vagyunk, egyforma dolgokat szeretunk, nagyon sok idot toltunk egyutt...o felenk...nekem van baratom...de ha csak egy szoval is mondana, hogy legyen valami koztunk, azonnal igennel felelnek:D...mar 1.5 eve szerelmes vagyok bele...szerintem egy probat meger...ha nem jon ossze, maradtok baratok s kesz...hajra...szerintem jol fog elsulni a dolog:D...remelem tudtam segiteni...
15/15 anonim válasza:
Az élet legnagyobb ajándéka, ha két "egyféle ember találkozik"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!