Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szokták sajnálni a nőismerőseiket, barátnőiket, ha ők szerintük egy tutyimutyi alakkal él párkapcsolatban?
Dehogy szokták, egy nő sose sajnálja a másikat, csak azt hazudja.
25/F
Nem hinném, hogy sajnálják, max. nem értik, vagy irigykednek.
Kívülről amúgy sem lehet megítélni egy kapcsolatot. Lehet, hogy valaki azt gondolja, hogy legyen a férfi az úr a háznál, máshol meg tökéletesen működik az ellenkezője. Ezzel nincs semmi baj, ha mind a két fél elégedett ezzel a helyzettel.
Én egy magabiztos, határozott nő vagyok. A férjem sokak szerint tutyimutyi. Tény,soha nem vesztünk össze azon, hogy milyen filmet nézzünk meg a moziban. Nem veszekszik apróságokért, viszont fontosabb dolgokban nem enged az igazából. Volt már aki mondta, hogy egyáltalán nem ilyen férfit képzelt el mellém.
Viszont amióta gyerek van, kezd megváltozni, a gyerekekkel egyáltalán nem olyan előzékeny, mint velem, szóval kezdek gondolkodni, hogy nem választottam elég szelíd embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!