Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnám meg, hogy szeret-e még a feleségem, vagy csak az érdekei miatt van még velem?
Hát ez elég szomorú. Próbálj vele beszélni, de ha tereli a témát akkor szólj neki vissza határozottan, hogy de igenis megkell beszélnetek a problémákat, mert neked ez így nemjó.
Régen is ilyen volt?
Örülök hogy válaszoltál!
Szóval.
17 év már elég idő, hogy a párok elhidegüljenek egymástól. 2 gyermeketek van akik már nagyok, tehát itt a szülés utáni depressziót ki lehet zárni.
Iskola. Ez megterhelheti a feleségedet annyira, hogy nincs kedve pakolni, takarítani, fiókot visszatolni, vagy éppen vasalni.
És a szexuális életetek pedig lehet, hogy azért csappant meg, mert fogamzásgátlót szed. Azok a nők akik tablettát szednek, csökken a libidójuk. Általában mindegyik tablettától, mivel tartalmaznak hormont. Ha pedig nem kívánja a szexet, akkor nem Téged nem kíván, hanem úgy önmagában a szexet! (Ezért ne is sétődj meg!)
Sajnos én is beleestem ebbe a cspdába, és éppen most váltottam gyógyszert, hátha javul egy kicsit a helyzet!
Nekünk is megromlott a kapcsolatunk, de még helyre tudtuk hozni.
Lehet, hogy jót tenne Nektek egy hétvége kettesben, amikor nincsenek veletek a gyerkőcök és csak egymással tudtok foglalkozni. Kirándulás, wellness, thermálfürdő vagy olyan étterem kipróbálása ami új és érdekes. (thai, palacsintázó)
17 évet fel lehet még lendíteni!
Ha mégsem sikerülni, akkor javaslom a párterápiát.
Pszichológushoz menni nem szégyen!
Remélem tudtam segíteni!
Mégvalami eszembe jutott!
Nem történt mostanában esetleg valami tragédia a családban?
Gondolok itt halálozásra. (ne adj isten!)
Dolgozik valamit, vagy háztartásbeli?
Köszi a jószándékot.
Nem történt tragédia szerencsére semmi.
Igen dolgozik.
Ha határozottan akarom megkérdezni, hogy beszélnünk kell róla, akkor szerinte erőszakos vagyok.
Voltunk de vagy titokban elvitte a nyaralásra is a könyveit, vagy állandóan kitalált valamit, hogy minél kevesebbet lehessünk az ágyban.
Párterápia, pszichológus már volt, semmit nem ért. Elmentunk egymás mellett, illetve megbeszéltük hogy kinek mit kellene másként tenni a másik szerint, de ő hajthatatlan volt hogy márpedig szerinte minden úgy jó ahogy ő csinálja és csak pár kisebb engedményt tett szóban, de azt sem tartotta be. Végül a pszichológus is feladta.
Hát akkor sajnos nem tudok segíteni.
Iskola és munkamániás feleséged van. Fogadd hát el!
Bár megértelek teljesmértékben!
Sajnálom! De azért fel a fejjel!
Gondolom nem akar még elválni, hogyha ide jött segítségért! És nem is kell! Egy utolsó esélyt adni kell a dolognak, hátha sikerül még rendbehozni.
A szerető sem megoldás!
Te megtennéd azt a feleségeddel/férjeddel?
Büszke lehetsz akkor magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!