Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek h újra az enyém legyen?
Figyelt kérdés
A mi kapcsoluatunk ezzel a sráccal elég kacifántosan idulnt. ő nagoyn odavolt értem sajnos én még kapcsolat ban voltam, de találkozgattunk. Majd szakitottam utána a barátommal de onnantól kezdve már nem voltam annyira érdekes a srácnak. Pedig nagyon szerelmes volt belém, de lehet tul sokat várt rám nem tudom. Most viszont én sezrettem belel nagyon, azóta is talizgatunk és nem tudja mit akar, össze van keveredve... mi tegyek? hogy ujra meghóditsam, ő életem szerelme....2010. márc. 10. 13:26
1/5 anonim válasza:
vegyél neki egy Heineken partyhordót
4/5 anonim válasza:
Micsoda idióták vannak itt is. Miért kell ilyen hülye válaszokat beírni? A kérdezőnek: Kerek perec kérdezz rá, hogy most mit akar, mert te nem szereted a bizonytalanságot.
5/5 A kérdező kommentje:
már meg kérdeztem tőle és azt mondta hogy idő kell hogy eldöntse mit akar.... 23- és 27 a korunk...
2010. márc. 10. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!