Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig érdemes várni rá?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes várni rá? Érdemes egyáltalán?

Figyelt kérdés

Van egy srác,itt ismertem meg a neten.Nagyon jól elvagyunk,sőt mindkettönk részéről szerelem. Egy hete találkoztunk még akkor is minden rendben volt,tényleg.

Tegnap aztán eltünt,jelezte,hogy senki ne keresse,mert elege van. Tudom,hogy rengeteg gondja van,de mégsem értem,hogy nekem miért nem mondja el,hogy mi bántja? Eddig ha összekaptunk,mindig elmondta mi baja van,de most nem keres.Este egy rövid üzit küldött,hogy nem velem van baja,de azóta megint semmi. Írtam neki,hogy várok rá,de nem keresem,hogy rendbe tudja hozni a dolgait. Meddig érdemes várni? Szerintetek ha tényleg igaz,amit mond,akkor jelentkezni fog még?

2010. márc. 10. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd
2010. márc. 10. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Hagyd,hogy rendbetegye a dolgait..max 2 hét után ha nem jelentkezik...sztem nem éri meg...;;)
2010. márc. 10. 13:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Akkor várok,és majd kiderül...

De szerintetek ne is küldjek neki egyáltalán üzenetet,vagy az még belefér,hogy naponta egyszer írok neki?

2010. márc. 10. 13:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem napi szinten ne írj neki, elvégre csak te vagy a lány. Meg eleve, ha komoly gondjai vannak és ő sem keres, akkor szerintem most inkább nyugalmora vágyik.
2010. márc. 10. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne zaklasd...várd meg amig o keres téged!!!Ne fuss utána!
2010. márc. 10. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!