Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik az emberek többsége azt, hogy egy kapcsolatban a legfontosabb a pénz? Talán nem ismeritek azt a mondást, hogy "a pénz nem boldogít"?
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 23:13
11/13 anonim válasza:
Ugyanúgy számított a pénz, csak nem voltak ekkora egyenlőtlenségek. A felső 10 000 tényleg 10 000 ember volt, a többiek nagyjából egyenlőek voltak.
12/13 anonim válasza:
Mert boldogít közvetve,pénz és egészség legyen a többit megvesszük.
Amikor szegény voltam se nôzni nemtudtam se ruhàkat venni,nem így izmosodtam,ülhettem fel a büdös undorító BKV-ra.
Most meg sok ruhat vehetek,könnyen csajozhatok,nem ültetem fel a BKV-ra,elvihetem ahova akarom.
Egyszóval sok sok penz kell az élethez.
13/13 anonim válasza:
Azért, mert ismersz egy közhelyet, nem leszel okosabb, csak közhelyesebb, semmit mondóbb, üresebb.
A pénz igenis biztonságot jelent és van az a szint, ami felett nem boldogtít, de van az a szint, ami alatt nyomort jelent az életedbe és ha több lenne, sokkal boldogabb lennél. De ez nem jelenti azt, hogy ez az egyetlen boldogság forrás.
Bár ezt sokan tűzzel-vassal, hozzászólás törléssel tagadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!