Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na akkor a pénz boldogít vagy sem?
erről vélemény ?
azért ez a kategória mert szerintem nagyban összefügg hogy van-e valakid vagy nincs pl ha valaki egyedül van de sok pénze lehet-e annyira boldog mint aki tökéletes kapcsolatban van és van párja.. erről a témáról hasonló dolgokról vélemény ?
Szerintem önmagában nem boldogít mert ha valami hiányérzeted van akkor nem lesz jobb csak egy kicsit ha nyersz vagy ha van pénzed.
Bocsi elso egeszseget nem tudsz venni sehogy gondolj bele vesebetegseg,leukemia,egyeb rak,hepetitis c...gyogyithatatlan....
Szoval a egeszseg a legfontosabb utana a sok lové utanna szerelmeskedes...
Vegyuk csak a fogamzasgatlast ahoz is penz kell vagy elrontunk egy eleltet sot egyszerre 2 eletet anyukaet es a babaet....
Milliomos vagyok, de nem vagyok boldog, mert mindent meglehet vásárolni, de az őszinte szerelmet, társat nem lehet. A pénzzel csak felületesen orvosolom a lelki fájdalmaim, szinte hasztalan.
De inkább szomorkodok milliomosként, mint szegényen. :P
ismerek egy családot full gazdagok és beteg gyerekük született :(
fullos keco a gyereknek mindent megvesznek de egészség nincs..
én sporolos vagyok meg vannak dolgok amit pénzen ugyse lehet megvenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!