Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy ilyen nővel akinek ilyen múltja van?
Atya világ. Itt csak szent életűek vannak?
Különben is, a nő nem a párját csalta ezek szerint folyamatosan, hanem volt 3 szexkapcsolata, akik valószínűleg ezt tudták is. Na meg úgy őszintén, egy pasinak kihasználás egy szexkapcsolatban lenni? Nemm hinném... :)
No meg, nem tudhatod, mi volt az előzménye. Lehet, hogy csúnyán elhagyta a szerelme, és kellett egy kis vigasz, ami kicsit elhúzódott, vagy belekényelmesedett a dologba.
Én meg tudom érteni, nő vagyok mondjuk. De nagyjából ismerve a saját nememet, ez nem átlag, csak átmeneti viselkedés, és meg tud változni. A nők alap esetben nem szoktak "kanosak" lenni, és a puncijuk után menni, vagy ha igen, többnyire ki tudják élni a partnerükön vágyaikat akkor, ha az jó az ágyban...
De amúgy neked tökéletes, vállalható múltad volt? Mert ha nem, akkor csak örülj annak, hogy a nő ezt elmondta neked, mert ezek szerint bízik benned.
Mindenkinek vannak rosszabb időszakai, amikor nem akar kapcsolatot mert esetleg tehernek érezné és ezért csak ilyen futókapcsolatai vannak, de igen meglehet változni.
Nekem is volt olyan időszakom amikor egyszerűen minden fontosabb volt és nem annyira tudtam a magánéletemmel foglalkozni.
Szerintem egy próbát megér! :D
Ennyi birkát!
Nem összevissza kefélt minden jöttmenttel, hanem ÁLLANDÓ szexpartnerei voltak!
Kérdező,ha neked ez ekkora gond,engedd el,hagy találjon egy normális, FELNŐTT férfit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!