Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 év után lefeküdtünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 év után lefeküdtünk a barátnőmmel! Erre most hallom, hogy megcsalt! Mindig a legjobbat akartam neki és soha nem volt eddig semmi baj! Erre most ezt kapom! Had ne mondjam, hogy érzem magam! Lelkileg, hogy tegyem túl magam rajta? 18F

Figyelt kérdés
A lány 16! A szüzességét velem vesztette el!
2010. márc. 9. 22:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen ég egy kapcsolathoz tényleg nem vágja mi van vagy egyszerűen csak hülye. Felejts el, ne is állj vele szóba többet.
2010. márc. 9. 22:59
 12/25 anonim ***** válasza:
Idd le magad mint a pi**a... Nekem csak az segitettet amikor szétmentünk nőmmel..segít felejteni 19/f
2010. márc. 10. 10:16
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen 16éves gyerek p*csa miatt felesleges tépelődnöd magadban.Ess rajta túl hamar-ha ilyet tett nem kell sajnálnod a kapcsolatot,bár gondolom bosszantani bosszant az egész.Legközelebb ne kezd 16évesekkel...
2010. márc. 10. 10:23
 14/25 anonim ***** válasza:
Igazad van, de azért ne az összes 16 évesről mondjatok már véleményt. Lehet h egy tök normális 16 éves lesz a köv barátnője, mert vannak normálisak, igaz h ma már kevés sajna. a fiatalság színvonala egyre rosszabb.
2010. márc. 10. 13:30
 15/25 anonim ***** válasza:
67%

istenem,a a mai libák annyira gerinctelenek!!dobd ki mint macskát sz.rni!!ez nem is szerett téged!!Egy ilyen fiú,akinek van lelki világa,ami ma már ritka és becsülendő,sokkal jobbat érdemel!!!És hidd el talál is! Nehogy leragadj nála,aki 1szer megteszi,megteszi mégegyszer és tovább..nem beszélve arról h innentől halott a kapcsolat,gondolom te sem tudnál benne bizni ezek után??

Bocs srácok de nagyon kitudok akadni ezen, h h lehet ennyi gerinctelen ember..én megmondtam a barátomnak,ha majd egyszer megakarom csalni,akk majd bejelentem h viszket a p.nám és otthagyom,utána megyek máshoz,ennyi gerinc lesz bennem,bár már mással nem is tudnám elképzelni,végre megtaláltam már 3,5éve őt!!

22L

21L

2010. márc. 10. 17:34
 16/25 anonim ***** válasza:
51%
nem értem mért ir mindig 2 kort a szövegem alá...am 21múltam.. előző vtam
2010. márc. 10. 17:37
 17/25 anonim ***** válasza:
9%

tekerj egy spanglit/idd magad talajra, aztán csinálj meg valami random csajt, a kispi**át meg felejtsd el.

"busz és nő után sose fuss. mindig jön a következő"

2010. márc. 11. 19:18
 18/25 anonim ***** válasza:
48%
Itt már csak a haverok a buli a pia meg a ROKK az ami segíthet, és hozzá pár szajha. Kúrj, mint a meszes, igyál, szívjál és ne legen gondod arra a kis szűribancra. Tölts meg pár lukat a farkaddal és ne gondolj rá. ;)
2010. márc. 11. 19:31
 19/25 anonim ***** válasza:
ennyi hülyét. most komolyan igyon, drogozzon és még több r*bancot vigyen ágyba? ez sokkal gázabb mint amit a csaj csinált vele.. ilyenek mindig vannak és nem éri meg h valaki elkezdjen drogozni miatta. pont az ellenkezőjét kellene csinálni: éretten kezelni a problémát. de legalább ne adnátok ilyen hülye tanácsot.
2010. márc. 11. 19:46
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont így jártam...4 hónaposak voltunk,amikor megcsalt egy 18 évessel...rá 3 hónapra kaptam én is tudomást róla..naná h kiakadtam.Visszasírta magát,ígérte,hogy változni fog...fél százalék esélye se volt arra,hogy visszaveszem..de valami motoszkált bennem,hogy talán tényleg képes változni.

most töltöttük 10. hónapunkat...olyan,mint egy kisangyal...de persze nem mindig jön be...

Tapasztalatból mondom,inkább dobd,jobban jársz.Egy d*gás már komoly dolog és ő tényleg komolytalan,nem érdemel meg téged.

egy sorstársad...f/16

2010. márc. 11. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!