Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év után lefeküdtünk a barátnőmmel! Erre most hallom, hogy megcsalt! Mindig a legjobbat akartam neki és soha nem volt eddig semmi baj! Erre most ezt kapom! Had ne mondjam, hogy érzem magam! Lelkileg, hogy tegyem túl magam rajta? 18F
istenem,a a mai libák annyira gerinctelenek!!dobd ki mint macskát sz.rni!!ez nem is szerett téged!!Egy ilyen fiú,akinek van lelki világa,ami ma már ritka és becsülendő,sokkal jobbat érdemel!!!És hidd el talál is! Nehogy leragadj nála,aki 1szer megteszi,megteszi mégegyszer és tovább..nem beszélve arról h innentől halott a kapcsolat,gondolom te sem tudnál benne bizni ezek után??
Bocs srácok de nagyon kitudok akadni ezen, h h lehet ennyi gerinctelen ember..én megmondtam a barátomnak,ha majd egyszer megakarom csalni,akk majd bejelentem h viszket a p.nám és otthagyom,utána megyek máshoz,ennyi gerinc lesz bennem,bár már mással nem is tudnám elképzelni,végre megtaláltam már 3,5éve őt!!
22L
21L
tekerj egy spanglit/idd magad talajra, aztán csinálj meg valami random csajt, a kispi**át meg felejtsd el.
"busz és nő után sose fuss. mindig jön a következő"
Én is pont így jártam...4 hónaposak voltunk,amikor megcsalt egy 18 évessel...rá 3 hónapra kaptam én is tudomást róla..naná h kiakadtam.Visszasírta magát,ígérte,hogy változni fog...fél százalék esélye se volt arra,hogy visszaveszem..de valami motoszkált bennem,hogy talán tényleg képes változni.
most töltöttük 10. hónapunkat...olyan,mint egy kisangyal...de persze nem mindig jön be...
Tapasztalatból mondom,inkább dobd,jobban jársz.Egy d*gás már komoly dolog és ő tényleg komolytalan,nem érdemel meg téged.
egy sorstársad...f/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!