Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Megtiltja" hogy táncra járjak nélküle? Ezt ti is így látjátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék valami közös hobbit a párommal, ami egyben sport is. Nem vagyok nagy sportember, kevés dolog tud igazán lekötni, de táncolni régóta szerettem volna, és most utánanéztem, tudnánk menni rock'n'roll tanfolyamokra, nekem ez mindig nagyon tetszett, a mozgás is, a zene is, minden. Egy próbát nyilván megér neki is a dolog, de nagyon szkeptikus- nincs ritmusérzéke, botlábú, tudjistenmi kifogásai vannak. Én alapvetően nem is versenyre mennék vele egyből, inkább csak szeretném jól érezni magunkat, hogy közben még valamit mozgunk is, de nem valami biztatók a jelek.

Mondtam neki, hogy nem erőszak a dolog, ha nem tetszik neki egy hónap után sem (rém olcsón lehet hónapos bérletet venni, ki nem hagynánk), akkor nem gond, megyek én nélküle is, ő amúgy is jár konditerembe, nélkülem, addigra biztos lesznek ott emberek, akikkel jóban leszek, megyek én nélküle is boldogan, valami kis hobbi, sport nekem is kell.

Erre mondta, hogy hát azért nélküle táncra nem mehetek. Nyomatékosan kijelentette, hogy ennek nagyon nem örülne. Nem szokott soha korlátozni, bulizni megyek a barátnőimmel nélküle, és egy szót nem szól, szóval nem értem, ezzel mi baja lenne. Azaz de, mondta, hogy ez egy páros tánc, fitt és feszes férfiakkal (már ha éppen akad partner, mert ezt előre én nem tudom) kell együtt táncolni, hát hurr-durr. És a tánc nála egyenlő szexszel, csak ruhában. Fél, hogy ha hónapokon keresztül egy potenciálisan szimpatikus férfival táncolnék együtt, idővel akaratlanul is beleszeretnék.

Az az érv valahogy nem nyugtatja meg, hogy azzal a potenciálisan szimpatikus férfival heti egy, max két órát táncolnék, míg vele (a párommal) már másfél éve együtt élek. Ismét: ???

Szerintetek is igaza van, és ilyen dolgot nem kellene "egyedül" (azaz: nélküle) csinálnom? Ez a tánctípus még csak nem is valami túlfűtötten erotikus latin tánc, csomó videót néztem, egyáltalán nem tartom intimnek.

Nyilvánvalóan ha ez neki ennyire rossz érzéssel járna, akkor nem mennék nélküle táncra (főleg, hogy még el sem kezdtük, az is lehet, hogy nagyon odalesz érte, az is lehet, hogy én unom meg két alkalom után, pláne, hogy szerintem ide leginkább hozzánk hasonló párocskák mennének, nem szingli, párkeresésre kiéhezett férfiak), de érdekelnek a vélemények. Jogos vajon a féltékenysége és ellenkezése? Én gondolom rosszul, hogy ez nem olyan helyzet, ami miatt aggódni kellene? Én magam nagyon féltékeny fajta vagyok, belegondoltam, fordított helyzetben mi lenne, és őszintén tudom mondani, hogy nem éreztem semmi rossz érzést.

Huszonévesek vagyunk mindketten. Előre is köszönöm a véleményeiteket!

2015. aug. 19. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egyet a barátoddal. Mi az, hogy megtiltja? Felnőtt, önálló ember vagy, saját gondolatokkal. Az ég világon semmit nem tilthat meg. Ellenben normálisan elmondhatja, hogy mi erről a véleménye és MEGKÉRHETNE, hogy ne járj el egyedül táncra, na de nem az, hogy közli, hogy egyedül nem mehetsz.

A kifogása meg szerintem butaság, biztos túl sok filmet nézett, ott fordul elő, hogy a táncpartnerek egymásba szeretnek. Viszont, ha azzal nincs baja, hogy nélküle mész a barátnőiddel bulizni, ahol szintén "összeszedhetsz" valami srácot, pláne ha mindketten ittatok kicsit, akkor tényleg nem értem ezzel mi a baja.

2015. aug. 20. 00:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha így korlátoz, akkor ott nagy a baj. Tulajdonodnak tekint. Dobd a palit.
2015. aug. 20. 00:21
 3/9 anonim ***** válasza:
en hiaba teszek meg mindent egy lanyert letoj te meg egy ilyen bukoval vagy? kesobb meg is fog verni az ilyenek igy szoktak
2015. aug. 20. 00:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem egy versenytáncos lányt, ők például a partnerével összebújós-erotikus latint is táncoltak, és elmondta, hogy egyébként barátok is, mert általában a versenytáncosok nem barátok, nem találkoznak a partnerükkel a magánéletben, csak az edzések, próbák idején. Nincs igaza a barátodnak, nem szeretnek egymásba kötelező jelleggel a táncpartnerek.
2015. aug. 20. 00:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Beszélgess vele a személyes szabadságról, és a bizalomról.

Ha ez nem jött be, mássz rá te is ilyen szinten arra, hogy mit csinál, amikor nincs veled.

Ha ez sem jött be, akkor vesd fel, hogy esetleg jobb lenne szakítani.

Nyilván nem magával a táncóra ellenzésével van a baj, hanem ezzel a "megtiltom" mentalitással.

2015. aug. 20. 02:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Salsázni járok, sokan jönnek a férjük/barátjuk nélkül, mert azok nem okyan korlátoltak mint a te pasid. Ha masszázsra akarnál menni azt is megtiltaná ha masszőr?
2015. aug. 20. 07:39
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem bunkó és nem is direkt megtiltja, azért volt idézőjelben a fő kérdésnél is. Mondta, hogy nem szeretné, ha nélküle mennék. Nem korlátoz a szabadságomban.

És nem filmekből mondja, az első barátnője 5 év után azért hagyta ott, mert egy sráccal táncon ismerkedett meg, és beleszeretett, ettől fél igazán.

A véleményeket köszönöm, a minősítéseket (meg fog verni idővel?! Ezt mégis honnan veszed, kedves válaszoló? :D Ennyiből? :D ) meg igyekszem figyelmen kívül hagyni.

2015. aug. 20. 10:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Öt év elég hosszú idő, simán elmúlhatott a szerelem, a csaj amúgy is otthagyta volna, ez pont a táncnál történt meg. Ennyi.
2015. aug. 20. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs igaza. Nyilvan a tanc egy intimebb legkort teremt, de ha nincs vonzalom, ugyse tortenik semmi, ha meg van, akkor ugyis ido kerdese. Az en parom meg mielott osszejottunk kezdett salsara jarni a kolleganojevel, es lam, mint ferfi es no nem erdekeltek egymast. Miutan osszejottunk, tovabbra is egyutt jartak salsazni, (tavkapcsolat volt, ok becsben dolgoztak, egy haztombben laktak, en meg szlovakiaban), es soha nem zavart, es nem gondoltam, h feltekenynek kene lennem. Miutan szakitottunk, es szingli voltam, beiratkoztam tarsastancra, ahol a tancpartnerem egy vegtelenul kedves, szimpatikus srac volt, randiztunk is parszor, megse lett belole semmi, mert reszemrol nem volt meg a vonzalom, es ezen a kozos tancorak sem segitettek. (Pedig minden mas szempontbol tokeletes lettvolna, csak reszemrol nem volt szerelem).
2015. aug. 20. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!