Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te kifizetnéd a párodnak?
A barátomnak új szemüvegre lenne szüksége, ami viszont nagyon drága, a keresete fele (100 ezer). Én valamivel jobban keresek, az összeg a bevételem harmada, ennyit teszek tisztàn félre havonta.
A barátom már sok mindent tett értem (nem anyagi, mivel ugye én keresek jobban, nem szorulok rá. Viszont mindenben segít, elég csak megemlítenem. Pl mondtam, hogy zenét szeretnék tanulni, erre beállított egy szintetizátorral, hogy holnaptól ö tanít).
Felajánlottam neki, hogy kifizetem neki a szemüveget, nekem nem nagy érvágás (plusszba hozzájutottam pont 100 ezerhez, amire nem is számítottam, így nem visz mínuszba a kiadás, max kevesebb ruhát veszek), de mindenki szerint hülye vagyok.
Tényleg?
22N, 28F, 2 éve együtt

Aki kérdezte, miért ilyen drága:
Nem márkás, csak speciális lencse. Tehát nemcsak a keret lesz új, hanem az üvegek.
Az enyém is kb 60 ezer volt, holott semmi különös, csak egy sima plusszos szemüveg, még csak nem is erősen vékonyított lencse. Neki viszont elég erős a szemüvege, vékonyított speciális lencsét igényel.

Már kész van?
Ha kell,akkor tudok egy kevésbé ismert helyet ajánlani,ahol jóval olcsóbb lenne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!