Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te kifizetnéd a párodnak?

Figyelt kérdés

A barátomnak új szemüvegre lenne szüksége, ami viszont nagyon drága, a keresete fele (100 ezer). Én valamivel jobban keresek, az összeg a bevételem harmada, ennyit teszek tisztàn félre havonta.

A barátom már sok mindent tett értem (nem anyagi, mivel ugye én keresek jobban, nem szorulok rá. Viszont mindenben segít, elég csak megemlítenem. Pl mondtam, hogy zenét szeretnék tanulni, erre beállított egy szintetizátorral, hogy holnaptól ö tanít).

Felajánlottam neki, hogy kifizetem neki a szemüveget, nekem nem nagy érvágás (plusszba hozzájutottam pont 100 ezerhez, amire nem is számítottam, így nem visz mínuszba a kiadás, max kevesebb ruhát veszek), de mindenki szerint hülye vagyok.

Tényleg?

22N, 28F, 2 éve együtt

2015. aug. 19. 20:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem mondta, hogy rosszul érintené, csak meglepödött. Vehetnék egy kamionnyi ruhát is a pénzen, öt nem zavarná, de fontosabb az egészsége.

(Én is szemüveges vagyok egyébként, amikor az enyém tört el, és még csak diákmunkáztam, nekem anyukám állta a költségeket, és hatalmas segítség volt)

2015. aug. 19. 20:23
 12/26 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy nagyon megkeseredett életük lehet azoknak, akik lehülyéznek egy szép gesztusért.
2015. aug. 19. 20:24
 13/26 anonim ***** válasza:

Ha a ferfi ket eve a parod szerintem nyugodtan mifizetheted neki a szemuveget. Ha valami draga gyujtot akarna azt mondanam hulye vagy De mivel szuksege van a szemuvegre egeszsegugyi okokbol, fizesd ki neki :)

18/L

2015. aug. 19. 20:31
 14/26 Blade Bone ***** válasza:
62%
Aranyos dolog :) Én mondjuk személy szerint megijednék ha ekkora összeget költene rám a párom, mert félnék hogy majd később esetleg ha veszekszünk felhozza és én az ilyesmiktől mindig tartok és nem is fogadok el semmi drága dolgot. De visszatérve rátok, ha jól megértitek egymást és ilyen jó minden, akkor ez abszolút kedves dolog és nagyon jó hogy ilyen gondoskodó vagy.
2015. aug. 19. 20:34
 15/26 anonim ***** válasza:
33%

Persze, nem is kérdés. Én hülyeségeket is kifizetek neki, amivel nem értek egyet - és bőven elég indok az, hogy őt boldoggá teszem vele. Például van egy felső kategóriás, szuper telefont, ami több mint a havi keresetem, és igazából semmi szüksége rá - de úgy örült neki! Szerintem ennyi is elég.

Csináld úgy, hogy másoknak az ilyen döntéseid egyszerűen ne mondd el. Végül is senkinek semmi köze nincs hozzá, hogy te mit csinálsz a pénzeddel.

2015. aug. 19. 20:34
 16/26 anonim ***** válasza:

Ha igazán szereted, akkor miért ne? Ezzel neki segítesz, magadnak meg örömöt okozol, hisz amikor valaki szívből ad, akkor nagy százalékban saját maga miatt teszi.

Úgy értem, hogy azért adsz neki, mert te ettől boldogabbnak érzed magad.Főleg, hogy jelen esetben egy hasznos dologról van szó, és nyilván ő is örül. :)

Ezért mondják azt, hogy jobb adni, mint kapni.:)

2015. aug. 19. 20:36
 17/26 anonim ***** válasza:
Igen. Biztosan segítenék neki a helyedben. Nem érdekelnének a háttérben károgó varjúk.
2015. aug. 19. 20:36
 18/26 anonim ***** válasza:
Én is kifizetném. Ne hallgass a "mindenkire".
2015. aug. 19. 20:38
 19/26 opened paradise ***** válasza:

De miért is kerül ennyibe?

Még multifokális lencsével is olcsóbb lenne...

Ray Ban keret?

2015. aug. 19. 21:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Simán kifizetném, a szemüveg nem luxuscikk. Ha az lenne, sem érdekelne a mások véleménye, ki mennyit ad a kapcsolatában.
2015. aug. 19. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!