Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felvettem egy fiút msn-re, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvettem egy fiút msn-re, de csak látásból ismertem. Többi lent: ) ejj kell ez a kérdőjel: D?

Figyelt kérdés

Először, amikor felvettem én írtam rá..utána megint én utána ő utána megint én utána megint ő ( azzal, h boldog nőnapot: D).Általában ő köszönt először a suliban( de csak annyiból áll a köszönés, h bólogat meg tátog...)Tegnap nem köszönt, erre én ráköszöntem:) ma se köszönt, pedig többször látott, de most már én sem fogok neki először köszönni...msn-n meg általában én kérdezem( ő csak néha kérdez), de pl menőzött nekem, azzal, h ő szinte mindenkit "ledarálna" a suliból...ma meg odaültem szünetben a barátnőmmel a közelébe(de ő háttal ült nekem)és visszafordult és nézett( de persze most se köszönt..:S)....szerintetek tetszem neki:)? vagy semmi esélyem?:S

köszi a válaszokat:)

2010. márc. 9. 18:39
 1/10 anonim ***** válasza:
ebböl az jön le szerintem h nem nagyon akar töled bármit is
2010. márc. 9. 18:41
 2/10 anonim ***** válasza:

en is szoktam rairni csajokra, de ez miert jelenti azt, hogy tetszik?

ha nem koszon akkor valoszinu nem erdekled.

amugy en a haverokhoz akiket nap mint nap latok, altalaban koszones nelkul csapodok oda. ill csak lekezelunk^^

2010. márc. 9. 18:42
 3/10 A kérdező kommentje:
jah és most sem ír rám:(...
2010. márc. 9. 18:42
 4/10 anonim ***** válasza:

"menőzött nekem, azzal, h ő szinte mindenkit "ledarálna" a suliból"

Ez aztán k_rva nagy intelligenciára utal.

2010. márc. 9. 19:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Vagy félénk vagy nem akar kapcsolatot. Egyébre nem tudok gondolni..
2010. márc. 9. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:
23%
egyebet nem tudsz elmondani? és az árpi hogy magyarázta ki?
2010. márc. 9. 19:26
 7/10 A kérdező kommentje:
??:)
2010. márc. 9. 19:32
 8/10 anonim ***** válasza:
32%
mindenki terhes!!!
2010. márc. 9. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Az utolsó jól írta. :D
2010. márc. 9. 19:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akar tőled semmit.Ha félénk lenne, akkor msnen biztos rákérdezne dolgokra, vagy mondana vmit. De mivel ezt sem teszi, így nem hinném, hogy szeretne tőled vmit.
2010. márc. 11. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!