Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ér az élet barátnő nélkül?
28/F vagyok,magányos,és már unom. Az élet egy rakás gané nő nélkül. Beregisztráltam a társkeresőre,de ott max. szimpatikusnak találtak. Igyekszem lefoglalni magam (TV,GTA VC,). Nem találok a helyem barátnő nélkül.
Gondoltam rá,hogy elörömlányozgatok,míg nem találok nőt (ami nem teljesen kizárt).
Tudod mit? Azt éreztem amit Te, egész addig amíg nem lett valakim... majd jöttek a problémák, majd a szakítás és az érzés, hogy nem volt őszinte velem. És tudod mit? Megtanultam, hogy jobb egyedül, SOKKAL! Azóta nem is vágyom párra, pedig előtte a fél karom adtam volna érte!
24/F
Szia! Valószínűleg azért nem tekintenek a lányok rád jó partiként, mert negatív a kisugárzásod és nem vagy elég magabiztos. Keress egy hobbit, amiben sikered lehet, a videójátékon kívül, amiben kiélheted a férfiasságod és a férfiszerepet. Pl szobrászat, barkács dolgok, vagy hírdesd magad hogy szabadídőben lenyírod a füvet a kertekben, vagy megszerelsz polcokat. Az egyedülállő nőknek elkellhet a segítség, minden hátsó szándék nélkül ismerkedhetnél nőkkel és még pénzt is kereshetnél.
Sok sikert!
21/L
#15: Nem járok sehova,nincs hova,nincs kivel.
#16: Nincs semmi hobbim. Semmi nem érdekel a tv-n,meg a pc-n kívül. Nem foglalkoztat semmi. Pedig jó volna csinálni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!