Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátomnak szeretnék adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnak szeretnék adni altatót, hogy kicsit lenyugodjon! Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Állandóan agreszív, és szeretnék adni neki egy kicsi nyugtatót, de úgy hogy ne tudjon róla, mert elveti, de idegrohamos, és szeretnék neki segíteni! Sok a problémája, de aludni sem tudd, gondoltam jót tesz...

Hogy csináljam?

Nem kérek ilyen hozzászólásokat: fujj szemét vagy, gusztustalan , nem hiába nem szeretné és meggondolatlan...

És semmi baja nem lesz tőle, 1x vett már be magától, és szépen tudott aludni, semmi baja nem volt

2015. aug. 17. 22:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
Mi primitív abban,hogy leírom,hogy nincs indok az idegbajra? Öröklés? Persze, majd én is összeverek valakit és megmondom a rendőrnek,jah bocsi örököltem az idegbajt... Már ahogy a teát írtad, lejött,hogy valami természetgyógyászos hippi vagy.
2015. aug. 17. 22:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
SOHA ne adj senkinek semmilyen gyógyszert a tudtán kívül! Ahogy előttem írták, ha valami történik vele, nem tudja megmondani, hogy mit vett be, esetleg ráiszik, vagy ő is vesz be valamit, vagy vezetés közben elalszik, akár bele is halhat. Azon túl, hogy ez súlyosan etikátlan, életveszélyes.
2015. aug. 17. 22:59
 13/18 opened paradise ***** válasza:

Ha van valami betegsége,vagy nem jó a szíve és nem jót/sokat adsz neki,akkor nagyon sokat árthatsz is neki ezzel...

Nem kéne.

2015. aug. 17. 23:13
 14/18 anonim ***** válasza:
39%

Másfajta altatót adjál neki! Ha nem tud elaludni, akkor okozz neki "örömet" szájjal, vagy akár szexelhetsz is vele. Utána meg bújjál hozzá, és szeresd. ezektől tutira elalszik.

Tudom, hogy ha szexel, akkor kevesebb ideje lesz az alvásra, de utána rögtön elalszik.

Ha valaki nem tud elaludni, az lelki okok miatt van. Neked csak annyi a dolgod, hogy jóra tereld a gondolatait.

Ha a kialvatlanság miatt agresszív, akkor ez megoldás lehet, de egyébként jobb lenne, ha rábeszélnéd, hogy beszéljetek egy szakemberrel.

Ha ezek után is agresszív veled, akkor dobd ki, szabadulj meg tőle!

2015. aug. 17. 23:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem vettem be nyugtatót,valamiért nem merek,mert olyan félelmem van tőle,mintha valami erőszakosan le akarna nyugtatni akaratomon kívül.Ha megcsinálná ezt velem valaki,azonnal otthagynám,de előtte olyat belevernék a fejébe álmában hogy nem kelne fel többé,és akkor kvittek lennénk,ez is a tudtán kívül történne.
2015. aug. 18. 10:06
 16/18 anonim ***** válasza:

11-es: az egyszerű magas vérnyomásos, sőt az ezzel járós magas vércukros ember nem Idegbajos. Honnan veszed ezt? Tanulányozd már egy kicsit ezt a fogalmat.

A magas vérnyomású emberek valóban hevesebbek, sőt többször mérgesebbek, prüszkölnek is, emiatt kell helyesen Diétára fogni havonta min. 1 hetén keresztül szigorúan és teáztatni, mint ahogyan azt korábban leírtam.

Az idegbaj komoly pszichés betegség és bizonyos problémák nem megoldásából adódik, de sok minden más is okozhatja.

2015. aug. 18. 10:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Hippikém,menj már innen! Eddig nem dühöngtem de a te idiótaságod már engem is kezd kihozni a sodromból.
2015. aug. 18. 11:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a válaszokat, de ha mindenképp akarsz neki adni, akkor olyat, ami nem terheli és mérgezi feleslegesen a szervezetét pl. homeopátiás szer.

Esetleg masszázs is segíthet, hogy ellazuljon, vagy még a meditálás, joga, igen férfiak is csinálják. Ha tud legyen sokat a természetben, vagy tanulja meg kezelni, sok infó van fent neten.

2015. aug. 18. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!