Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátomnak szeretnék adni altatót, hogy kicsit lenyugodjon! Hogyan csináljam?
Állandóan agreszív, és szeretnék adni neki egy kicsi nyugtatót, de úgy hogy ne tudjon róla, mert elveti, de idegrohamos, és szeretnék neki segíteni! Sok a problémája, de aludni sem tudd, gondoltam jót tesz...
Hogy csináljam?
Nem kérek ilyen hozzászólásokat: fujj szemét vagy, gusztustalan , nem hiába nem szeretné és meggondolatlan...
És semmi baja nem lesz tőle, 1x vett már be magától, és szépen tudott aludni, semmi baja nem volt
Ha van valami betegsége,vagy nem jó a szíve és nem jót/sokat adsz neki,akkor nagyon sokat árthatsz is neki ezzel...
Nem kéne.
Másfajta altatót adjál neki! Ha nem tud elaludni, akkor okozz neki "örömet" szájjal, vagy akár szexelhetsz is vele. Utána meg bújjál hozzá, és szeresd. ezektől tutira elalszik.
Tudom, hogy ha szexel, akkor kevesebb ideje lesz az alvásra, de utána rögtön elalszik.
Ha valaki nem tud elaludni, az lelki okok miatt van. Neked csak annyi a dolgod, hogy jóra tereld a gondolatait.
Ha a kialvatlanság miatt agresszív, akkor ez megoldás lehet, de egyébként jobb lenne, ha rábeszélnéd, hogy beszéljetek egy szakemberrel.
Ha ezek után is agresszív veled, akkor dobd ki, szabadulj meg tőle!
11-es: az egyszerű magas vérnyomásos, sőt az ezzel járós magas vércukros ember nem Idegbajos. Honnan veszed ezt? Tanulányozd már egy kicsit ezt a fogalmat.
A magas vérnyomású emberek valóban hevesebbek, sőt többször mérgesebbek, prüszkölnek is, emiatt kell helyesen Diétára fogni havonta min. 1 hetén keresztül szigorúan és teáztatni, mint ahogyan azt korábban leírtam.
Az idegbaj komoly pszichés betegség és bizonyos problémák nem megoldásából adódik, de sok minden más is okozhatja.
Nem olvastam a válaszokat, de ha mindenképp akarsz neki adni, akkor olyat, ami nem terheli és mérgezi feleslegesen a szervezetét pl. homeopátiás szer.
Esetleg masszázs is segíthet, hogy ellazuljon, vagy még a meditálás, joga, igen férfiak is csinálják. Ha tud legyen sokat a természetben, vagy tanulja meg kezelni, sok infó van fent neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!