Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális vagy tényleg fura?
Figyelt kérdés
Párommal 3 éve vagyunk együtt, 1 éve egy faluban lakunk. Mikor messzebb laktunk egymástól minden hétvégén együtt aludtunk. Az utóbbi egy évben meg lassan ott tartunk hogy könyörögnöm kell hogy aludjunk együtt, így is 3-4 havonta 1 este. Engem ez nagyon bánt mert 3éves kapcsolatban szerintem nem normális. Mi lehet a baj?
20/L 22/F
2015. aug. 17. 20:50
2/5 anonim válasza:
Nem kelesz neki,unalmas levél vagy van valaki más az életében
3/5 anonim válasza:
Tényleg fura,biztosan megunt már.
4/5 anonim válasza:
Fel kéne dobni azokat a ritka együttalvásos éjszakákat...utána biztos több lenne.:D De most komolyan, ha már 3 éve együtt vagytok kommunikáljatok, kérdezd meg tőle nyíltan, hogy mi baja.
5/5 A kérdező kommentje:
megkérdeztem azt mondta, hogy majdnem mindennap találkozunk és ez neki így elég:S nem igényli mellette az együtt alvást
2015. aug. 18. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!