Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még soha de soha nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még soha de soha nem volt barátom. Mi lehet a baj? (a többi lent nem kamu kérdés! )

Figyelt kérdés
19 éves, 162cm és 48kg vagyok. A problémám az, hogy még egyetlen sráccal sem találkoztam akinek "úgy" bejöttem volna.... úgy igazán... nem vagyok csúnya. Sminkelem magam (nem erősen, de szépen, lágyan, természetesen), csinosan öltözködöm (magassarkú, cicanaci stb), "belőtt" frizura meg miegymás.... szóval sokat adok magamra. Nem mintha a belsőmmel lenne probléma, mert nagyon csöndes, alkalmazkodó olyan "befogom a számat, azt teszem amit mondanak" típus vagyok (így lettem nevelve). A környezetemben néhány lányismerősőm szörnyen átlagos, alig ad magára, vagy éppen hihetetlen közönséges mégis egyidős velem és vagy a 10. pasiját váltotta le éppen... és azt le se merem írni hogy még soha nem csókoloztam.....
2010. márc. 9. 16:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A jól nézel ki, ugyanakkor csendes párosítás, lehet h. elriasztja a fiúkat ;) Megközelíthetetlennek tűnsz akkor:P Te odamennél egy olyan pasihoz a buliban, aki jól néz ki, ugyanakkor nagy elhúzódó? Nekem tuti az jönne le elsőnek, h, van vkije, vagy pedig, h. szarik mindenki fejére :D

21 F

2010. márc. 9. 17:13
 12/16 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat!

hogy változtassak?

2010. márc. 9. 17:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Akarsz beszélgetni? :) Akkor írj privit

21 F

2010. márc. 9. 17:20
 14/16 anonim válasza:
Hát szerintem az a baj h túlságosan is csendes tipus vagy...a fiuk többsége szereti h ha vicces vagy,van véleményed és jót lehet veled bezsélgetni és nem ugy h kérdez valamit te meg elpirulsz és csak annyit mondasz h őhhm...uhh hátt...jujj...ez nem a bejövős féle vegyél magadon erőt és legyél talpraesett ;)
2010. márc. 9. 17:48
 15/16 anonim válasza:
nyugi nekem sem volt barátom még 19 évesen én is pánikoltam hozzám sem mertek közeledni mindig csak szemezés volt és ennyi...aztán 21 évesen megismertem a nagy őt aki most már a vőlegényem. ja és az a legjobb az egészben hogy elsők vagyunk egymásnak, így nem kellett rengeteg csalódáson átesni :) lehet hogy te is ilyen szerencsés leszel ezt nem lehet előre tudni. azért egy kicsivel bátrabbnak kell lenni abban én is egyet értek a többiekkel:)sok sikert!
2010. márc. 9. 19:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi helyzetben vagyok csak fiuba, annyi különbséggel hogy nekem voltak ugymond már lány udvarloim csak vhogy olyan félénk tipus vagyok hogy észre sem akartam venni hogy tetszem nekik, persze most már kicsit bánom. 20/f
2010. márc. 9. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!