Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még soha de soha nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még soha de soha nem volt barátom. Mi lehet a baj? (a többi lent nem kamu kérdés! )

Figyelt kérdés
19 éves, 162cm és 48kg vagyok. A problémám az, hogy még egyetlen sráccal sem találkoztam akinek "úgy" bejöttem volna.... úgy igazán... nem vagyok csúnya. Sminkelem magam (nem erősen, de szépen, lágyan, természetesen), csinosan öltözködöm (magassarkú, cicanaci stb), "belőtt" frizura meg miegymás.... szóval sokat adok magamra. Nem mintha a belsőmmel lenne probléma, mert nagyon csöndes, alkalmazkodó olyan "befogom a számat, azt teszem amit mondanak" típus vagyok (így lettem nevelve). A környezetemben néhány lányismerősőm szörnyen átlagos, alig ad magára, vagy éppen hihetetlen közönséges mégis egyidős velem és vagy a 10. pasiját váltotta le éppen... és azt le se merem írni hogy még soha nem csókoloztam.....
2010. márc. 9. 16:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"befogom a számat, azt teszem amit mondanak"

nem lehetséges h tulságosan ilyen vagy?

beszélgess többet fiúkkal. és ne fogd be a szád... :D

16/L

2010. márc. 9. 16:53
 2/16 anonim ***** válasza:

Lehet h. az a baj h. olyan csöndes vagy, és emiatt egy szürke kisegérnek néznek téged a fiúk :/

Akarsz ismerkedni? ;) 21 F

2010. márc. 9. 16:54
 3/16 anonim ***** válasza:

Nyiss a pasik felé! Mosolyogj rájuk, mármint azokra, akik szimpatikusak és merj szóba elegyedni velük. Járj olyan helyekre, ahol találkozhatsz fiúkkal.

Szoktál ismerkedni?

2010. márc. 9. 16:54
 4/16 A kérdező kommentje:
^^elfelejtettem leírni, hogy igaz nincs fiú barátom de sok lány barátnőm van. Kedvesnek, segítőkésznek és önzetlennek tartannak. NEM AKAROK ÖREGLÁNY MARADNI! Mit tegyek?! Mégsem irhatom ki a homlokomra "pasit keresek"....
2010. márc. 9. 16:55
 5/16 anonim ***** válasza:
írj privit küldj képet ;)
2010. márc. 9. 16:55
 6/16 anonim ***** válasza:
Ne félj, nem maradsz öreglány, csak épp később talál rád az a bizonyos lovag. Azt szokták mondani, h. aki ilyen sokáig vár az igazira, annak kamatostul fog ez visszajönni :)
2010. márc. 9. 16:57
 7/16 anonim ***** válasza:
Hiába vannak jó belső és külső tulajdonságaid, ha nem fogod meg őket a kisugárzásoddal. Szerintem te sem az alapján értékeled a pasikat, hogy felírógatod, hogy milyen jó külső és belső tulajdonságaid vannak. Az egész lányed kell tettszen valakinek, ezért van az, hogy a csúnyácskább lányok könnyebben szereznek pasit, ha van valami benne ami megfogja a pasikat. Nincs tudományos magyarázata annak, hogy ki kibe szeret bele. Amúgy meg anyukám 21 éves volt mikor találkozott apukámmal, mindketten akkor csókolóztak először, azóta is boldog házasságban élnek.
2010. márc. 9. 16:57
 8/16 A kérdező kommentje:
Lehet a "csöndességemben" van a hiba de ezen nem tudok változtatni... ilyen vagyok, ez van. Félénk főleg társaságban. Ezt a tiptop külsőmmel próbálom ellensúlyozni, de valahogy mégsem működik... Fiúk, tényleg ilyen ciki ha egy lány csöndes? jobban bejön egy nagyszájú 1 az ezerből? hogy lehet ez?!!!
2010. márc. 9. 17:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk kifejezetten a csöndes lányok jönnek be, szerintem abszolút nem gáz ha csöndes vagy. Soha nem mennek oda hozzád a fiúk? Vagy amikor négyszemközt vagytok akkor ilyen nagyon csendes vagy? lehet h. ez a gond, hogy nem lehet veled beszélgetni? 21 F
2010. márc. 9. 17:04
 10/16 A kérdező kommentje:
^^inkább az elöbbi. láttom néznek, figyelgetnek de valahogy nem mernek megszólítani. van kivétel de nagyon ritka és külföldi (ez a típus egyéjszakás könnyű kis kalandnak néz ami roppantul idegesít).
2010. márc. 9. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!