Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kulombseg a kozt h a lany csalja meg a fiut es a kozt ha a fiu csalja meg a leanyt?
általába úgy tartják, hogyha a lány félrelép az már valamilyen szinten érzelmileg is megcsalta a fiút... mmint hogy már nem szereti annyira a fiút a lány...
a fiúknak általába nem kell akkora érzelem a félrelépéshez, mint a nőknek... vagyis a pasik többségének tök mind1...
Az a különbség hogy a lányok többségének utálnia kell a barátját hogy megcsalja, a fiúknál meg elég annyi ha nem szeretik a barátnőjüket, de már a lányok közt is egyre több a k*rva, legalábbis itthon, máshol nem tudom mi a helyzet, mert lehet hogy nyugaton a helyzet változatlan...
Nem, hát az embereknek az a hatalmas többségük akik nem ismerik az igazi szerelmet hajlamosak szinte akárkivel lefeküdni aki külsője bejön nekik, aztán ha ismernék a szerelem brutális szívszorító érzését, inkább soha nem feküdne le senki senkivel, ami lehet hogy érthetetlenül hangzik, de így lenne, ebben és a halálban vagyok biztos.
Semmi ,
mondjuk a pasik közt az nagyon menőő , pedig szánalmas,
A volt barátom pl megcsalt ... és közölte , hogy ne szóljak semmit mert neki szabad ... nekem meg nem .
Na repült is XD
semmi,ugyan olyan gáz mind2,h nem bir a farkával/p.inájával...minek van kapcsolatban??
Hmm nana én pl rohadtul szerelmes vagyok,de néha mégis megnézek más pasikat,képeket,stb,ugyan úgy van aki tetszik,ugyan úgy benne lennék a dologban (jó h nem 1nap után!!)ugyan úgy felfigylek h vkinek van erotikus kisugárzása és olyan is volt h ha nem lenne párom már rég gyűrném vele a lepedőt!
DE 1jó f.sz se ér annyit h ekkora fájdamat okozzak a barátomnak,pedig kb heti 2-3szor biztos lenne rá lehetőségem!!
És nem feltétlenül kell hozzá szerelem,lehet le leszek hurrogva, de van olyan h egész egyszerüen olyan a kisugárzása meg ahogy hozzád ér h kész lennél tőle és akkor nekünk sem kell érzelem...tehát csak annyi hogy én az agyammal gondolkozom előtte mielőtt elkap a hév!!
szerintem ez nem egy nehéz dolog,nem olyan bonyolult h egy ffi ne tudná megcsinálni!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!