Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kommunikál velem a párom?
A párom nem akar velem egyáltalán kommunikálni, mindenről beszélgetünk, időjárás, TV-műsor, milyen filmet látott, a gyerek dolgairól, de ha valami bántja, vagy aggódik, azt nem velem beszéli meg, hanem a legjobb (igazából egyetlen) barátjával.
Képes néha naponta-hetente-havonta elmenni a legjobb barátjának mondott pasival beszélgetni.
Én próbálok vele olyan dolgokról beszélgetni, amik engem aggasztanak, vagy bántanak, abban a reményben, hogy ezáltal ő is megnyílik, de nem igazán sikerült eddig ezt elérnem.
11 éve vagyunk együtt, és 6-éve költöztem hozzá, amikor megszülte a fiunkat, és lassan kezdek kifogyni az ötletekből.
Ami még eszembe jutott, az a párterápia, de azt akarnám a legvégső lépésnek hagyni.
Lehet, hogy van benne féltékenység is, sőt jogos is szerintem, nem hiszek a férfi-nő barátságba, szerintem ott valaki hazudik, és elfojtja a másik iránti vonzalmát.
Ti mit tanácsoltok?
Én azt mondom, ne akard elszakítani az egyetlen barátjától, mert igen is van ilyen barátság, ne legyél féltékeny, próbáld meg inkább az okát tisztázni a pároddal, hogy veled miért nem beszél az aggodalmairól, mert neked ez fáj.
Nekem is férfi az egyetlen igaz barátom, több mint 20 éve (N)
#2 23:23-as.
De ugye a te legjobb pasibarátod, és közted nem volt semmi, mert sajnos köztük, néhány csók elcsattant a múltban (míg velem volt), illetve amíg volt egy kisebb mosolyszünetünk, volt egy éjszakájuk is együtt, bár ezt mind a "helyzet adta", de a félelmen ezáltal nem fog soha sem elmúlni.
#4-es.
Nem is tudom, talán csak annyi, hogy én még bízom az adott szó értékében, és miután látom, hogy a "barát" más csajnál próbálkozik, úgy gondolom, hogy ilyen újra nem fordul elő ( egyhamar ).
Ennyit a testiségről, amit itt inkább látok, az az, hogy a bizalmával nem tisztel meg, és ez az ami nagyon fáj.
Nyilván, ha nem javul, akkor el kell döntenem, hogy akarok-e élni mellette,nem vele, hogy a gyerekem, ne sérüljön ez miatt annyira.
Vagy teljesen ki akarom magam vonni ebből a kapcsolatból.
Nem te vagy az társa, max a dugásban.
Hagy el, jobban jársz, így nem lehet tartósan együtt élni.
Nekem ugyanez volt a helyzet, de még csak nem is másik pasi volt, hanem a húga, anyucija - pedig már gyerekünk is volt.
Próbáljátok meg azt a párterápiát.
Ha 11 év után még mindig ott tart, hogy pont veled nem bizalmas a viszonya, akkor ott komoly probléma van.
#2 vagyok. Mi úgy gondoltuk, hogy nem szabad elrontani egy nagyon jó barátságot, testi kapcsolattal, tehát sosem volt köztünk semmi.
Most olvastam, hogy a párodéknál kicsit másképp volt.
Ha nem lenne a kicsi, azt mondanám, hagyd el, de így, mindent meg kell próbálni egy normális kapcsolathoz.
Sajnos ehhez egyedül kevés vagy, ezt a párodnak is akarni kell. Sok sikert kívánok nektek hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!