Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye nem jelent semmit?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam,akivel smároltam egy buliban.Ő állítólag nem emlékszik rá,de az eset után kerül.Viszont azóta folyton néz,sőt van mikor bambul rám.Régen elég jóba voltunk az este óta viszont alig beszélünk:SAz egyik haverja aztmondta nekem,hogy ez a srác összeszeretne jönni velem,és azért kerül mert nemtudja h én mit szólnék hozzá.Ez igaz lehet?Ugye csak sokat képzelek ebbe az egészbe?Nagyon összevagyok zavarodva.....Nem tudom h mivan:S2010. márc. 9. 16:08
1/4 anonim válasza:
hát ha bámul téged akkor valószinüleg összeakar veled jönni
2/4 anonim válasza:
Bár mondani könnyű, de szerintem kérdezz rá.Hívd aréb vagy ha ketesben vagytok ovaosan kérdezz rá...
3/4 anonim válasza:
szerintem beszélj vele egyszer és probáld finoman rátapintani hogy össze jönne e veled(am az is meglehet hogy csak tagadja azt hogy nem emléxik a csókra:))
4/4 anonim válasza:
Szerintem igaza van a srác haverjának. Várj egy kicsit, mig a srác összeszedi minden bátorságát és odamegy hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!