Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk az hogy visszaböktök facebookon még nem jelent semmit ugye?
Figyelt kérdés
Mármint ha nekem nem jón be egy fiú én annak általában nem szoktam visszabökni neki, de nekem már háromszor visszabökött és ez most akk még nem jelent semmit vagy igen?2011. jún. 17. 11:27
2/16 A kérdező kommentje:
jááj nee csak ne jöjjetek azzal a vénasszonydumával h a faszbúúúk nem számíít!! bezzeg az én időmben
2011. jún. 17. 11:31
4/16 anonim válasza:
Tipikusan ahhoz a szánalmas kategóriához tartozól, akik csak neten tudnak ismerkedni.. szerintem röhejes vagy.
5/16 anonim válasza:
Én pár hete csináltam facebook-ot, mert kíváncsi voltam egy két régi ismerősre és párat megböktem -.- ezek szerint én most szexuális aktust kezdeményeztem több lány és fiú 5-6évvel ezelőtti osztálytársaim felé? Baromság -.-
19/F
7/16 anonim válasza:
jajj Istenem... facebook. 16 vagyok engem egyfolytában bökdösnek facen de a felét vissza se bököm mert valószínüleg poénból volt, csak akkor bökök vissza ha én is akarok valamit a lánytól. de ez akkor se számít semmit. ha odamegy hozzád amikor meglát és van töke, akkor bejössz neki
8/16 A kérdező kommentje:
xDxD ahha értem
2011. jún. 17. 11:37
9/16 A kérdező kommentje:
xDxD tuttii
2011. jún. 17. 11:37
10/16 anonim válasza:
Én is szoktam bökdösni facebookon...de szerintem nem jelent semmit...a fiú barátaim legtöbbje bökdös...de tudom, hogy nem akarnak tőlem semmit (barátságon kívül persze :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!