Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk az hogy visszaböktök facebookon még nem jelent semmit ugye?
Figyelt kérdés
Mármint ha nekem nem jón be egy fiú én annak általában nem szoktam visszabökni neki, de nekem már háromszor visszabökött és ez most akk még nem jelent semmit vagy igen?2011. jún. 17. 11:27
11/16 anonim válasza:
te,ennek a bögdösős marhaságnak semmi értelme,én nem is bökök senkinek vissza,de az hogy visszabök,hótziher,ogy magában semmit nem jelent...
12/16 anonim válasza:
barátnőm haverja is bökköd akinek hamarosan esküvője lesz...akkor most?viszont az ő haverja már nem bök vissza pedig több volt köztünk...jelentéktelen dolog,és engem nem csak fiúk bökködnek;)
13/16 anonim válasza:
kérdezd meg valamelyik mod-ot a facebook-on ha igazán tudni akarod ...
14/16 anonim válasza:
Én automatice visszabökök mindenkit, akiről tudom, hogy kicsoda, szal...
15/16 anonim válasza:
még egy nolife internet függő...gratula!
16/16 anonim válasza:
Ez most komoly? Ilyen fa**ágokon jár az eszetek??
Tejó éégg. "Bökdös fészen akk meg akar b*szni?? úúúúha"
hülyevagy anyám. Ha akar vmit akk levelet írna vagy mittudomén.
Én ezzel hülyéskedni szoktam...hogy másokat bökdösök. A rekord 3,5 hét egyhuzamban. Nem tervezem megdönteni.
következő az lesz h ha egy osztályba járunk akk az jelent vmit??
kis komolyságot légyszíves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!