Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvicceltem a párom és most haragszik rám. Mivel engeszteljem ki?
Maga az ötlet tényleg egész jó és kreatív, de annyiban igazat adok a többi kommentelőnek, hogy a környezet berendezésével átestetek a ló túloldalára.
Próbálom magam a helyébe képzelni, és szerintem nem csak a túlzott ijedtség miatt haragszik rád/rátok, hanem mert ilyen jól rá tudtátok őt szedni és férfi létére ez gondolom sérti a büszkeségét. Te magad írtad, hogy amikor jött a zombis rész, akkor még ordítozva a falhoz is hátrált. Ha velem csinálta volna ezt meg a barátnőm és az én esetemben is ilyen hatásos lett volna, akkor én biztos nagyon megalázónak érezném a helyzetet és olyan lenne, mintha megtört volna az a magabiztos férfikép, amit eddig igyekeztem kialakítani magamról. Ha szlengesebben akarok fogalmazni, akkor úgy is mondhatnám, hogy ennek "herélő hatása" lett volna rám nézve.
Én a helyedben erről is próbálnék nála kicsit puhatolózni, hogy valóban így érez -e, ha pedig igen, akkor nyilván rád vár a feladat megértetni vele, hogy ezzel semmivel sem lett kevesebb, vagy "nyámnyilább" a szemedben.
Valamint nagyon jól írta valaki pár válasszal feljebb, hogy vedd komolyan a dolgot és próbáljatok meg erről úgy beszélni, mintha valóban hasonló tragédia történt volna, hisz az ő számára ez pár perc erejéig tényleg meg is történt.
Sok sikert, majd azért írd meg vagy válaszban, vagy privátban, hogy mik a további fejlemények! :)
És amúgy tényleg jópofa ötlet volt, de ez inkább barátnők/haverok megszívatására lett volna alkalmasabb, nem az életünk szerelméére.
31-es vagyok.
Mondom, én beleképzeltem magam a szituációba és engem szerintem ez bántana ilyen hosszútávon.
Hisz az már kiderült, hogy neked kutyabajod, oké, az le van zárva, ennyi idő alatt már fel kellett, hogy dolgozza a sokkhatást.
Viszont a tüske biztos bennem lenne, hogy "basszus, hogy meg lettem szívatva a barátnőm által, amikor elvileg nekem kellene az erősebb jellemnek lennem!"
Vagy valami ilyesmi.
Én nagyon szeretem őt. Csodálatos jellem, okos, kedves, álmaim férfija és tudom, hogy ha szükség lenne rá meg tudna védeni.
És most egy tányér sütivel bemegyek hozzá és ezt elmondom neki. :D
29-es, úgy emlékszem,hogy valami ilyen volt, régen olvastam, de nem is az volt a lényeg, hanem hogy a frászt hozta rá, jó, hogy haragszik. Hát eljátszotta a halálát, és talán fel sem fogja. Súlyát nekije.
", de ti a helyemben ha elétek állna egy profi sminkes ezzel az ajánlattal nemet mondanátok? " Persze, alap,ilyeneket nem játszunk.
"Ha meg más szemszögből nézzük, akkor megelőlegeztem neki a The Walking Deadet, ami csak októberben fog jelentkezni a 6. évaddal. :P :D"Büszke lehetsz magadra, gratulálok!:DXD Na látod, ez már legalább vicces volt:D
Latszik, hogy itt TWD rajongo. En meg szerintem sirva is fakadtam volna...:DD
De azert nagy volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!