Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvicceltem a párom és most haragszik rám. Mivel engeszteljem ki?
Na csak most olvasom utólag, hogy a házat is berendeztétek meg minden, ez így tényleg túlzás, hisz nem csak egy pillanatig tartott a sokkhatás, hanem épp elég ideig, hogy teljesen beleélje magát a megrendezett helyzetbe. Így hiába tudta meg utólag, hogy átverés, olyan számára, mintha tényleg átélte volna az egészet, át is élte végülis. Vannak olyan, kiállítások meg show-k ahol hozzátok hasonlóan, nagyon élethűen szimulálnak ilyen traumatikus jeleneteket és nem véletlen, hogy ezekben a részvételt csak saját felelősségére engedik mindenkinek
Szerintem ha ki akarod engesztelni, akkor hagyd a sütit meg a bocsi-szexet, kezeld gy az egészet, mintha valóban valami nagy megrázkódtatás érte volna, üljetek le, beszéljétek meg, stb.
Na jó, remélem tudod, hogy ez oltári kegyetlen húzás volt tőled, tőletek! Meg is érdemled, hogy be van rád rágva, én is be lennék! Azért gondoljál már bele, még az ajtó is nyitva volt, már akkor sejthette, hogy valami gond van. Aztán bement, és dulakodás nyomai. El tudod te azt képzelni, hogy mennyire megrémülhetett szegény? Aztán még meg is lát téged ott fekve, véresen, stb.?! Örülj neki, hogy csak ennyi történt, és nem kapott mondjuk idegösszeomlást vagy komoly sokkot! Ez azért nagyon nem vicces ám! Nem is vagyok képes felfogni, hogy valakit mi sarkall egy ekkora baromságra!! És utána még ő nem érti, hogy most akkor min van ennyire kiakadva a párja, és előtte még azt is hiszi, hogy milyen vicces lesz!
Szóval csak gratulálni tudok. Ha ez ment, akkor most teperjél is, hogy megoldódjon a problémátok. Őszintén beszéld meg vele, mondd el neki, hogy mennyire nagyon sajnálod, és ilyen többé nem fog előfordulni, ismerd be, hogy kegyetlenül h*lye voltál, és nem gondoltad végig, vallj neki szerelmet, mindent, és legyél nagyon türelmes, figyelmes, stb. Egy idő után biztosan meg fog békélni, ha egyébként nagyon szeretitek egymást, de most egy darabig mosolyszünet lesz, ami - nem győzöm hangsúlyozni - érthető is a részéről!
Én fordított esetben először biztosan úgy reagálok mint ő, de aztán mikor kiderül, hogy csak egy jól megrendezett vicc volt, nevettem volna. Amúgy meg felnőtt férfi, egyáltalán nem az az ájuldozós típus. Azért nem kell szívleállást meg ilyeneket beleképzelni. :D Ez már tényleg túlzás és ha akarom sem tudom magam rosszabbul érezni mint amennyire kell, mert ez csak vicc volt. Érzem a súlyát, kegyetlenek voltunk, de ti a helyemben ha elétek állna egy profi sminkes ezzel az ajánlattal nemet mondanátok?
Ha meg más szemszögből nézzük, akkor megelőlegeztem neki a The Walking Deadet, ami csak októberben fog jelentkezni a 6. évaddal. :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!