Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha egy 18 éves nem szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy 18 éves nem szűz lány elveszi egy 15 éves fiú szüzességét?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 21:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Kérdező te egy istennő vagy.

Bár már elmúltam húsz de 10 évet letagadhatok!

És én is aranyos vagyok! :)

Irigylem a srácot na! ;)

2010. márc. 8. 23:21
 22/27 anonim ***** válasza:

méért lenne gáz?

velem is pont így volt anno ,és nagyonsokat tanultam a lánytól, meg jó is volt hogy "van tapasztalata" szal na :D

17F

2010. márc. 11. 18:13
 23/27 A kérdező kommentje:
:)
2010. márc. 11. 18:18
 24/27 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy velem nem történt meg ilyesmi 15 évesen, de most 22 évesen sem.:(
2010. márc. 11. 18:19
 25/27 anonim ***** válasza:

Francokat gáz.

Sőt, szerintem minden férfi örülne/örült volna annak, ha már tapasztalt nővel esne/esett volna meg az első alkalom. Csak profitálhat belőle. Valakivel túl kell esni a tűzkeresztségen, akkor már inkább egy 18 éves lánnyal, akinek van fogalma arról, mit hogy (és hová) kell tenni, hogy jó legyen, mint egy egykorú hasonlóan szűzzel vagy egy fiatalabbal, mondjuk 16 évesen egy 14 évessel. Így is halálra fogja magát izgulni a szerencsétlen, meg biztos hamar el is megy majd, szóval ne várj frenetikus élményt. :D De sztem nem volna a világ kárára, ha a fiatal srácokat idősebbek avatnák fel, akár huszonévesek is, csak hát, azok a lányoknak, akik már tudják, milyen a jó szex, nem nagyon fűlik a foguk a tapasztalatlan fiúkákkal való "szenvedéshez". És amúgy a fiatal szűz v. tapasztalatlan lányoknak is csak azt tudom javallni, hogy tapasztalt(abb) pasikkal kezdjenek, mintsem korukbeliekkel.

35/F

2010. márc. 11. 18:21
 26/27 anonim ***** válasza:
sztem ez okés. gyía! :D
2010. márc. 11. 19:52
 27/27 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gáz nincs benne:)

Hajráá;)

Majd írd megy hogy milyen volt:P

2010. márc. 11. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!